leves
-
710 kcal
-
-
440 kcal
Egyszerű bableves
-
list-content010
-
-
524 kcal
Favágó leves gazdagon
-
485 kcal
Mogyoróleves Zambiából
-
list-content020
-
245 kcal
Zelleres-tárkonyos burgonyaleves
-
245 kcal
Paradicsomos vöröslencseleves
-
167 kcal
Nagymamám karalábélevese
-
list-content030
-
305 kcal
Egyszerű sajtkrémes cukkinileves
-
594 kcal
Babgulyás nokedlivel
-
-
list-content040
-
-
437 kcal
Paradicsomleves feltuningolva
-
147 kcal
Autentikus japán miso leves
-
list-content050
További cikkek
Egy étel, amit mindenkinek ki kell próbálnia: őzgerincformában sült baconös-sajtos...
Az őzgerincformában sült baconos-sajtos csirke egy igazi közönségkedvenc étel, amely gyorsan elkészíthető, mégis lenyűgözi a vendégeket. Különleges ízvilágát a bacon füstössége, a csirke puhasága és a sajt olvadt, krémes textúrája biztosítja. Ez az étel tökéletes választás lehet hétvégi ebédhez, ünnepi vacsorához vagy akár egy hétköznapi lakomához is.
6 kedves karácsonyi dekor a konyhádba, ami nem túl tolakodó
A konyha se maradjon ki az ünnepi díszítésből! Dobd fel hangulatos, kedves, nem túl csicsás karácsonyi dekoremelekkel, segítünk ötletelni!
Így készül a lusta asszony „töltött" káposztája: haraszt nélkül is...
A töltött káposzta egy igazi magyar klasszikus, amely minden ünnepi asztalon megállja a helyét, de az elkészítése nem éppen a leggyorsabb feladat. Aki kóstolta, már, tudja, hogy az íze minden fáradozást megér, de mi van akkor, ha valaki szeretné élvezni ezt az ízvilágot a hosszadalmas előkészületek nélkül? Itt jön képbe a lusta asszony „töltött" káposztája, amely haraszt (káposztalevél) nélkül, egyszerűbb és gyorsabb formában hozza el a klasszikus töltött káposzta ízét. Ez az étel nemcsak praktikus, de ugyanolyan laktató és finom, mint az eredeti változat.
Top Receptek
Frankfurti leves egyszerűen
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
A legegyszerűbb muffin
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Hagyományos édes fánk
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...