A nagy csokifagyiteszt

Mi más lehetne a nyár nagy kedvence, mint a csokifagyi! A NoSalty szerkesztősége négy, könnyen beszerezhető csokifagyit tesztelt, hogy vásárláskor ne nyúlj mellé!

Spar Premium Csokoládé-karamell-trüffel

A legnagyobb elismerést ez a fagyi kapta, többen találták a legjobbnak. Kellően édes, krémes, a legcsokisabb, bár tény, a karamellöntet a tetején – ami valljuk be kicsit túl édes – nagyot lendített az összképen. Ár–érték arányát tekintve szerintünk megéri megvenni, mert fele akkora kiszerelésű ugyan, mint a tesztelt társai, de finomabb is náluk.

 • csokisság:
 • ár:

1290 Ft

 • kanalaznánk:

Spar Premium Csokoládé-karamell-trüffel

Danette Csokoládés jégkrém csokoládéízű öntettel

Megosztó jelenség, a nagy, vödrös kiszerelése miatt azonban mindenkitől dícséretet kapott. Szerintünk kicsit vizes, nem elég kakaós, az íze alapján pedig sokkal olcsóbbnak gondoltuk. A porból készült otthoni fagyira emlékeztet vagy egy felvizezett, majd lefagyasztott csokis pudingra. A fagyi tetején található csokiöntet viszont sokat dob rajta.

 • csokisság:
 • ár:

1099 Ft

 • kanalaznánk:

Danette Csokoládés jégkrém csokoládéízű öntettel

Carte D’Or Csokoládé jégkrém csokoládé darabkákkal

Ennél a csokifagyinál két pártra szakadt a csapat, volt, aki a mezőny legjobbjának tartotta, más csak diszkrét dicséretekkel és az „annyira nem rossz” jelzőkkel illette. Abban viszont mindenki egyetértett, hogy a benne lévő csokidarabok mennyeiek, valaki szerint egyenesen keserű volt. Egyik tesztalanyunk úgy fogalmazott, hogy a márka maradjon meg a süteményeket idéző jégkrémdesszerteknél, mert abban verhetetlen.

 • csokisság:
 • ár:

1290 Ft

 • kanalaznánk:

Carte D’Or Csokoládé jégkrém csokoládé darabkákkal

Ledo

Többek szerint a gyerekkori, retro fagyikat idézi, miközben kanalazták, nosztalgiával emlékeztek vissza a délutáni fagyizásokra, de másoknak nem volt annyira emlékezetes az egyébként vizes alapú jégkrém. A csoki íze nem volt túl markáns a fagylaltban, állagát többen krémes helyett inkább habosnak találták. Sokan az „elmegy, olcsó, retro, édes” szavakkal illették az egyliteres kiszerelésű terméket. Mentségére legyen mondva, árát tekintve ez volt a legolcsóbb a mezőnyben. Valaki megjegyezte, hogy ugyan olcsó, de nem is ér többet, tölteléknek palacsinta mellé vagy gyümölcshöz jó választás lehet.

 • csokisság:
 • ár:

799 Ft

 • kanalaznánk:

Ledo

Készíts otthon fagyit >>

Fagyireceptek itt >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Inkább az ára számít egy terméknek, mint a minősége

Az Auchan szakértői szerint manapság egyre inkább az ár számít, amikor édességet vásárolunk az ünnepekre. A fogyasztói kosárba jellemzően kevesebb termék kerül a tavalyi évekhez képest, és az előre elkészített csomagok és díszkosarak helyett is a vásárlók inkább maguk állítják össze az édességcsomagokat. Egyre népszerűbbek a sajátmárkás és a kimért termékek.

Nosalty

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.