Csillagjegy-menü Mérlegeknek

Ha te is szeptember 24. és október 23. között születtél, a kreatív konyhaművészet remekeivel lehet téged levenni a lábadról. A Mérleg levegő jegy, így te is könnyed, vidám egyéniség vagy!

A hangulat és a stílus a legfontosabb a Mérlegnek. Ha főz, egészen biztosan művészi alkotások kerülnek ki a konyhájából!

Kreatív és ínyenc

Ha te is szeptember 24. és október 23. között születtél, a kreatív konyhaművészet remekeivel lehet téged levenni a lábadról. A Mérleg levegő jegy, így te is könnyed, vidám egyéniség vagy, ez pedig a kedvenc fogásaidban és a főzőtudományodban is visszaköszön! Az ételnek és a tálalásnak először az érzékeidet kell lenyűgöznie, ha a szemednek, az orrodnak és az ízlésednek megfelel, amit az asztalon látsz, az ízlelőbimbóid is elégedettek lesznek. Ahogy az életben, úgy az evésben sem szereted a konfliktusokat, ezért az is lényeges a számodra, hogy az étkek összhangban legyenek, passzoljanak egymással, jól megférjenek a tányérodon.

További levesekért kattints ide! >>

A változatosság megszállottja

Szeretsz változatosan étkezni, szeretsz változatosan főzni! A specialitásaid és kedvenceid között az egyszerű előételek, a lélekmelengető levesek, a fűszeres frissensültek, az ezerarcú saláták és a habkönnyű édességek állnak, hiszen ezeket lehet a legjobban variálni – egymással. Ugyanakkor az egészségedre is nagy hangsúlyt fektetsz, a tökélyre törekszel, legyen az eléd tett étel egyszerre egészséges, könnyed, laktató, rafinált és szép is.

További salátákat itt találsz >>

Apróságok rajongója

A mennyiség Nálad sosem megy a minőség rovására. Szereted a kis porciókat, inkább többféléből készítesz ízelítőt, minthogy kétszer ugyanazt az ételt kelljen enned. Hatalmas hangsúlyt fektetsz a tálalásra, nemcsak szép, stílusos tányérokat, poharakat, evőeszközöket használsz, hanem ki is dekorálod az étkezőasztalt – a terítőtől az étkészleten át a kiegészítőkig minden harmonizál egymással, sőt az ételekkel is.

Csillagjegy-menü Szüzeknek >>

Csillagjegy-menü Oroszlánoknak >>

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Hozzászólások (1)

Mercedes

Kedves Verush!Elolvastam a cikket,ha már a mérleg jegyében születtem,és be kell,hogy valljam:Szinte pontròl pontra igaz az írás,kivéve a saláta szeretete,annyira nem vagyok oda érte,de minden nem stimmelhet,az már kész csoda lenne.Üdv:Mercedes

Címlapról ajánljuk

További cikkek