A Food Truck Show zsűrijében ezúttal az ízHUSZÁRok is megmondják, kik lehetnek idén a legjobbak

Idén is begördül a streetfoodkonvoj a Kincsem Parkba! Mi pedig végigkóstoljuk a legjobb falatokat kínáló kocsikat, és díjazzuk a legjobbakat! Vigyázat, jövünk! 

2018. május 5-6-7. Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show vár idén is a Kincsem Parkban. Ezen a frenetikus eseményen50 büfékocsi, ló- és agárversenyek, ingyenes gyerekprogramok, utcazenészek várják a látogatókat.

A street food autókat pedig ezúttal az ízHUSZÁROK fogják díjazni: Hering András, Bodor Tamás és Hajnal Stefi kegyelmet nem ismerve zsűrizik majd a kocsikat!

A három tagú ítélőbizottságunk három kategóriában ad át elismerést:

  • A legjobb Húsos Truck

  • A legjobb Vega Truck

  • A legjobb Édes Truck

A food truck kocsik tesztelésekor szempont lehet a dizájn, a kiszolgálás, a minőség és persze az ízélmény is. A zsűri nehéz helyzetben van, hiszen 50 kocsi közül kell mindösszesen hármat kiemelnie. De mik azok a tényezők, amik a szigorú zsűritagoknak igazán fontosak?

Bodor Tamás "Húsos front"

,,A minőség és a dizájn nagyon fontos, engem meg lehet vesztegetni a jó külcsínnel. Ezen kívül keresem a fura ízpárosításokat, az édes-savanyún túl is! Na meg szerintem mindennek akkor van jó íze, hogyha jó zsíros. Szóval nekem a legfontosabb a jó design és a lucskos, alkarig csurgó, szaftos-szószos hús! Legyen a kajában valami kis csavar is, nem szeretem, ha valaki vakon követi a gasztrotrendeket."

Hering András "Zöld szekció"

,,A legfőbb szempont az alapanyagok kiválasztása: számomra fontos, hogy minőségi hozzávalókkal készüljenek a street food-os fogások is, és gondosan válogatva, helyi termelőktől szerezzék be őket. Számít, hogy gyorsan hozzájussak az ételhez, és valami új élményt nyújtson. Ha ezek működnek, akkor nem lesz gond. Amúgy szerintem az a legfontosabb, hogy minden ételnek legyen lelke, ez pedig már egy harapás után is kiderül."

Hajnal Stefi "Édes oldal"

,,Egy food truck legyen figyelemfelkeltő és színes. Ízek terén nyújtson többet és mást, mint egy átlag hambis- vagy fagyiskocsi bármelyik strandon. Mindegy, hogy ötletes papírtányéron kapom a kaját fa evőeszközökkel, vagy kézzel-lábbal kell, hogy egyek, nem ez számít. Én az elérhető árakat tartom szem előtt, és fontos számomra az is, hogy megkapó dizájn vegyen körül, akár a külsőről, akár a belsőről legyen szó. És vigyázat, én tényleg szigorú vagyok! "

Találkozunk a Kincsem Parkban!

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Segítség, nemsokára ilyen lesz az IKEA húsgolyója?

Legújabb receptek

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Lencsefőzelék egyszerűen

Egyszerű, pénztárcabarát főzelékféle, ami nemcsak az újév első napján tökéletes választás, hanem bármelyik télies hétvégén. Laktató és ízletes, ráadásul gyorsan elkészül, ...

Címlapról ajánljuk

Nagy kávéfőzőteszt: úgy látszik, nem pénz kérdése, hogy jó kávéval...

Egy silány kávéfőző könnyen elronthatja a reggelt, míg egy jól működő gép szinte észrevétlenül végzi a dolgát. A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi összefogásban 145 kávéfőzőt tesztelt, és azt vizsgálta, mi számít igazán a hétköznapokban: az eszpresszó és a cappuccino minősége, a zajszint, a tisztíthatóság, az energiafogyasztás, valamint az a bizonyos első korty. A tesztből kiderült, melyik készülék lesz megbízható társunk, és melyik válik csupán felesleges dísztárggyá a konyhapulton.

Nosalty

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...