Feketeerdő sonka

Leírás

Bükkfaforgáccsal füstölt száraz sonkaféleség, amely Németországból származik és több évszázados hagyományokra tekint vissza. A sonkát besózzák és fűszerezik, majd 2 hétre érni hagyják, ezután még 2 hét pihenés következik hűvösben. A füstölés 25 fokon történik és három hétig tart. A fekete erdei sonka pótolhat más száraz sonkákat receptekben. A boltokban szeletelve, védőgázas csomagolásban juthatunk hozzá a legkönnyebben. A füstöléshez felhasznált fa eltérhet a hagyományostól.

Feketeerdő sonka
234
Kalória
26g
Fehérje
1g
Szénhidrát
14g
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Feketeerdő sonka

fehérjetartalom

26 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

1 g

víztartalom

0 g

gramm feketeerdő sonka?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

26 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

132 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...