r
Nosalty Logó

Zsebes karaj

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Norasz
Zsebes karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 483 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2894 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 148 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.7 g

Zsír

  • Összesen
    21.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2384 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    160 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    96 mg
  • Foszfor
    543 mg
  • Nátrium
    1528 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.5 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    214.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    266 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    165 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7314 micro
  • Lut-zea
    234 micro
Összesen 483 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    298 g

Zsír

  • Összesen
    130.5 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    739 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    14303.8 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    295 mg
  • Kálcium
    960 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    574 mg
  • Foszfor
    3258 mg
  • Nátrium
    9167 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    129 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1288.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1595 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    104 mg
  • D vitamin:
    230 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    71 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    230 micro
  • Kolin:
    696 mg
  • Retinol - A vitamin:
    238 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    992 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    43885 micro
  • Lut-zea
    1402 micro
Összesen 2894 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.3 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    734.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    471 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    51 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2254 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 148 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A “zsebbe valókat”, azaz a tölteléket előre elkészítjük: felcsíkozzuk a mozzarellát, a paradicsomot, a fokhagymát, az aszalt paradicsomot, és kikészítjük a sonkát is.
  2. A húst alaposan megmossuk, majd kb. egyujjnyi távolságban bevagdossuk, majdnem az aljáig. Így készültek a zsebek.
  3. Ezeket kívül-belül kissé megsózzuk, majd szépen minden belevalót beletömünk a zsebekbe.
  4. Kevés olívaolajat öntünk a hús tetejére, majd jól belemasszírozzuk a fűszerkeveréket.
  5. Egy nagyobb tepsibe helyezzük a húst, kevés olajat és vizet öntünk alá, majd alufóliával letakarva sütjük 160 fokon 60 percig. Kb húszpercenként kivesszük, és megöntözzük a pecsenyelével, hogy ki ne száradjon.
  6. Közben a zöldségeket meghámozzuk, feldaraboljuk.
  7. A 60 perc leteltével szépen kibéleljük a maradék helyet a körettel, majd visszatoljuk a sütőbe még 35-40 percre, de már fólia nélkül.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Receptkönyvben: 148
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 42
  • Össznézettség: 39333
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az elnevezés nagyon találó, hiszen “zsebeket” vagdosunk a húsba, amit “megtömködünk” minden földi jóval. Kevés előkészülettel finomat. Csodás!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!