Dashi

Dashi

Leírás

Japán alaplé, a miso levesek alapvető hozzávalója. Többféle változata létezik, néhány közülük: konbu dashi (tengeri moszatból készül), katsoubushi dashi (szárított, hajszálvékonyra vágott tonhalféléből, bonito pehelyből készül) és az ichiban dashi (tengeri moszatból és szárított bonitoból készül). A dashi ma már instant változatban is kapható.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

A házilag készített dashi 3 napig eláll a hűtőben.

100g Dashi

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

dashi?

Top ásványi anyagok

Nátrium

320 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

320 mg

szénhidrát

vitaminok

12 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?