Napi csoda: kockába zárt ételek!

Borzasztóan imádjuk azokat a kreatív művészeket, akik képesek a főzésen túl olyan izgalmas dolgokat művelni az élelmiszerekkel, mint a holland Lernert & Sander páros.

Az elképesztően népszerű művészduó jelenleg a világ egyik legfelkapottabb kreatív gépezete, akik high-concept artvideóikkal, installációikkal és számos szürreális, szemtelenül humoros projektjükkel rendszeresen hívják fel magukra a figyelmet. Legutóbb például 2006-ban esett le az állunk tőlük, amikor csokinyuszikat olvasztottak vasalóval és hajszárítóval.

A két művész zseni aktualitása ismét az ételeket vette birtokba - ezúttal 98-féle élelmiszert vágtak tűpontos 2,5 x 2,5 x 2,5 cm-es élhosszúságú kockákra, amiket aztán szépen egymásmellé rendezve fotóztak be.

Lernert & Sander

A holland de Volkskrant napilapban megjelent fotósorozatukban olyan élelmiszereket zártak kockába, mint a lilahagyma, kivi, marhahús, paradicsom, lazac, sajt, tonhal, gomba, paprika vagy a banán. A legszebb mégis az egészben, ha te bogarászod ki, hogy melyik apróságot miből faragták és tömörítették!

Nézd meg őket közelebbről!

Végezetül pedig muszáj együtt megnézünk az ominózus csokinyusziolvasztós témájukat, hiszen nincsenek rá szavak!

És ezt láttad már?

18+1 weboldal, amire ne kattints, ha éhes vagy!

(via BoredPanda)

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Osztrák krumplisaláta

Ha Bécsben járok, mindenképpen ennem KELL Wiener Schnitzel-t (bécsi szeletet)! Sokszor volt már szerencsénk egymáshoz, de talán legutóbb adták hozzá a legfinomabb krumplisalátát. Ezt ...

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...