Legyél ott A séf premier előtti vetítésén!

Játssz velünk, és nyerj páros belépőt A séf budapesti vetítésére!

Ha szereted a gasztronómiát és a jó vígjátékokat, neked is ott a helyed A séf premier előtti vetítésén. Válaszolj egy kérdésre, és nyerd meg a páros belépők egyikét!

Legyél gyors, hiszen az első 30 helyes beküldő nyer, így ma már meg is tudod, ha a szerencsések között vagy! A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Jól jönne a játékhoz egy kis segítség? Nézz bele a film előzetesébe:

A játék véget ért, íme a nyertesek:

  • Szabó Ramóna
  • Knis Edina
  • Mohácsi Dóra
  • Varga S. Rebeka
  • Máté Kata
  • Árendás Melinda
  • Szabó Nóra
  • Görömbölyi Józsefné
  • Beke Csilla
  • Secerov Olga
  • Kuzma Orsi
  • Norbert Sari
  • Gubó Mira
  • Farkas Tímea
  • Busa Mária
  • Mónos Magdi
  • Jónás Fanni
  • Farkas Józsefné
  • Harmath Csaba
  • Rácz Birbála
  • csallo07
  • Könyves Anett
  • Erdős Krisztina
  • Nóricicc
  • Szekér Dorottya
  • Nagy Mariann
  • Farkas Laura
  • Tari-Csirmaz Edit
  • Damásdi Ildikó

Legújabb receptek

Chimichurris csirke

A chimichurri csirke egy fantasztikus, dél-amerikai (főként argentin) ihletésű étel, ahol a friss fűszernövényekből készült chimichurri szósz fűszerezi meg a csirkét. Az alábbi ...

Egyszerű cukkinifőzelék

A cukkinit annyi mindenre használjuk a konyhában, ugyan miért ne főzhetnénk hát belőle főzeléket is? Az alábbi recept végletesen nyárias, ízeiben valahol a tökfőzelék felé tendál, ...

Trópusi mézes krémes

Egyszerűen imádjuk a mézes krémest, a kánikulaszezon kezdetével pedig úgy éreztük, ideje nyári köntösbe öltöztetni kedvencünket. A hagyományos, vajas darakrémet ezúttal kókuszosra ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...

Egyszerű tökfőzelék

Van, aki tejjel, van, aki csontlével, megint mások kovászos uborka levével készítik - mi így szeretjük, egy kis fűszerpaprikával és sok sok kaporral.