Fergeteges videó a konyhában ügyetlenkedő gyerekekről

Nincs is viccesebb mások szerencsétlenkedésénél... Na jó, van, de ezt a videót akkor is nézzétek meg!

Gyerekekkel főzni szuper dolog. Sokat tanulhatnak belőle, látják, hogy az ételek előállítása mennyi munkával jár, milyen alapanyagok kellenek hozzá, végül pedig büszkék a saját kezük munkára. Ó, és persze, gyerekek lévén, nagyon vicces is tud lenni. Ha túl tudunk lendülni az atomrobbanáshoz hasonló konyhai körülményeken.

Ezen a videón ügyetlenkedő kis kukták láthatók, a legviccesebb mégis az, ahogy anya/apa vihogva tartja továbbra is a kamerát. mondjuk joguk van hozzá, a végén úgyis ők takarítanak majd. Nézzétek meg és nevessetek!

Ez is érdekelhet!

Hát, ezek a gyerekek nem azt kapták Karácsonyra, amire számítottak, ez tény - nézd a VIDEÓT!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.