Erős pista házilag recept

Erős pista házilag
Erős pista házilag
receptkönyvben hozzászólások (25)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nekem ebből a mennyiségből 3 db kis üveggel lett.
Imádjuk az erőset. Aki szintén kedveli, egykönnyen elkészítheti!

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Felbontás után hűtőben tartandó!

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
szezon: nyár
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
vegetáriánus: vega
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

üveges csípős paprikakrém, csípős paprikakrém télire

elkészítés

  1. Nyersen turmix gépben minden alapanyagot összepépesítünk.
  2. Majd egy tálban a sóval alaposan elkeverjük.
  3. Üvegekbe tesszük, szorosan lezárva.

  • költség: 600 Ft
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 29 304
elküldve: 10
receptkönyben: 543
elkészítve: 9/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
318 recept

Hozzászólások (25)

djkat
djkatszo, 2013-09-14 19:45

Nagyon egyszerű és gyors! Köszönöm!! A fiúk itthon imádják!

Lyna79
Lyna79cs, 2013-09-12 12:55

Szia Iluska!

Engem az érdekelne, hogy felbontás után, ha hűtőben tárolom kb. meddig fogyasztható?

Lyna79
Lyna79p, 2013-09-13 12:28

Megcsináltam. Igaz én sárga habanero paprikából, de így is irtó jó lett. :)

kutyuska
kutyuskaszo, 2012-09-08 14:06

Most fejeztem be a Pisták gyártását.Én csináltam csemegéből is,ugyanígy.Nagyon jó recept,mindenkinek ajánlom,mert villámgyorsan készen voltam.Köszönöm:)

FMarcsi91
FMarcsi91szo, 2012-08-04 17:49

Szia Iluska! nagyon örültem a receptednek,mert a bolti változatért már nem tudják,hogy mit kérjenek és mi is sokat fogyasztjuk az erős Pistát,köszi a receptet! szép napot.

ilus74
ilus74v, 2012-08-05 15:06

Na meg nem szólva arról,hogy csak magának csinálja meg az ember,és az biztos tiszta,és az van benne,amit beleteszel.....örülök,és legyen neked is szép a napod!! :-))

Miss Sweetly
Miss Sweetlyh, 2012-07-16 11:53

Szia! A kérdésem az, hogy a hegyes erős paprikán a zöld nagy hegyes erős paprikát érted, vagy a kis macska....e paprikát, ami a kép szélén is látszik? Bocsi, hogy így kérdezem.
Üdvözlettel: Miss Sweetly

ilus74
ilus74h, 2012-07-16 16:43

A képen látható paprikából készítettem,amikor pirosra be volt éredve.Még most is van tavalyról,és finom! :-))

Miss Sweetly
Miss Sweetlyh, 2012-07-16 21:43

Köszönöm a választ! Látszik a képről, hogy finom! :) Amint megérnek a kis erős paprikáim már rakom is el. Ezt a receptet mentettem.
Üdvözlettel: Sweetly

Norahcska
Norahcskacs, 2011-12-15 13:58

Szia,tok jo recept,biztos meg fogom csinalni,mert a baratom nagyon szereti az eroset!viszont csak o eszi ezert lassan fogy.meddig all el igy tartositoszer mentesen?

ilus74
ilus74cs, 2011-12-15 18:00

Szió!A só tartósít benne.Nekem rég óta a spajzban van.Viszont felbontáskor már a hűtőben jobb tartani.....

ilus74
ilus74p, 2011-09-16 18:19

Szióka!
Hát én meg nagyon örülök,ha segíthettem!Puszillak

Tmea
Tmeap, 2011-09-16 13:20

Szia Iluska!
Épp tegnap néztem végig az oldalon található összes paprikakrémet, mert rengeteg nagyon csípős paprikánk termett az idén és kerestem egy Erős Pista házilag-receptet. De jóóó, hogy ma fel is került egy! :-)) Hamarosan sort is fogok rá keríteni!
Azt szeretném kérdezni, hogy ezt hűtőben kell tárolni, vagy lehet így, ahogy van tenni be a kamrába?
Szia
Tímea

ilus74
ilus74p, 2011-09-16 15:18

Szia Tmea!Mikor elkészítettem,betettem a spajzba.Miután felbontottam,már a hűtőben tartom. :-))

Tmea
Tmeap, 2012-07-20 09:39

Szia Iluska!
Nagyon-nagyon finom volt a tavalyi, egész télen ezt ettem töpörtyűkrémes kenyérrel, meg kacsazsíros kenyérrel. Most újra nekilátok, és gondoltam megosztom veled az örömömet, hogy milyen jó is volt tavaly, hogy mindig volt...:-))

Maja50
Maja50p, 2011-09-16 12:13

Köszönöm szépen. Erő Pita paprika receptjét el fogom készíteni nagyon szeretem ételbe fel használni KELLEMES SZÉP NAPOT üdv Marika

Legfrissebb cikkek

Minden étel fontos, szól valamiről
Minden étel fontos, szól valamiről
Sokszor a hétköznapi sietségben nem jut időnk azon gondolkodni, mit főzzünk vacsorára. Varázsoljunk ünnepi ételeket hétköznapokon is a Vénusz Alkalomválasztóval!
Nagypénteki böjtkalauz
Nagypénteki böjtkalauz
Nagypéntek a gyász napja az egész keresztény világban, egyben szigorú böjt is: csak háromszor szabad ennünk, de jóllaknunk csak egyszer szabad.
Hétvégi menü: utolsó perccel húsvét előtt
Hétvégi menü: utolsó perccel húsvét előtt
Mit tegyünk, ha egész héten nem volt időnk felkészülni a húsvéti hétvégére? Semmi okunk a pánikra, hiszen egyszerű, ám csodás ételeket készíthetünk az utolsó percben is.
53