Erős pista házilag recept

Erős pista házilag
Erős pista házilag
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (33)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nekem ebből a mennyiségből 3 db kis üveggel lett.
Imádjuk az erőset. Aki szintén kedveli, egykönnyen elkészítheti!

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Felbontás után hűtőben tartandó!

egyéb elnevezések

üveges csípős paprikakrém, csípős paprikakrém télire
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Nyersen turmix gépben minden alapanyagot összepépesítünk.
  2. Majd egy tálban a sóval alaposan elkeverjük.
  3. Üvegekbe tesszük, szorosan lezárva.

  • költség: 600 Ft
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 61 748
elküldve: 13
receptkönyben: 663
elkészítve: 36/40
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
514 recept

Hozzászólások (33)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szakal laszlone
szakal laszlone cs, 2016-10-06 10:34

Sziasztok ! Két éve készítem az erős Pistát nagyon szeretem nagyon jó recept ! Köszönöm ! Tisztelettel Szakálné Rózsika!

ilus74
Iluska / ilus74 szo, 2016-10-08 08:40

Kedves Rózsika!
Köszönöm a visszajelzésed!
Nagyon jól teszed,hogy készítesz,gondolom a családod is örül neki!További szép napot!! :-))

Szamanta
Szamanta szo, 2014-08-30 10:07

Tökéletes! Isteni most gyűjtöm a következő adag paprikát hozzá, nálunk még a zsíroskenyérre is kenték , persze házizsír ! :)

szaboadel
szaboadel cs, 2014-08-28 12:55

Kedves Iluska!
Nagyon megörültem a receptednek, mert mi is nagyon szeretjük az erőset, amibe lehet feltétlenül teszek, eddig az üzletben vásároltam a "pistát", de egy kis üveg ára nem éppen olcsó. Feltétlen elkészítem, sőt gondoltam, hogy egy pár szem chili- paprika sem rontaná el.
Üdv. további szép napot kívánok: Adél

ilus74
Iluska / ilus74 cs, 2014-08-28 18:52

Szió!Bizony-bizony,nem rontaná el a chili paprika sem.....én meg annak örülök,hogy te örülsz,hogy rátaláltál erre a finomságra.Sikeres ügyeskedést neked Adél!! :-))

terranova56
terranova56 h, 2014-08-25 18:44

eztmár leírtam pár helyen, de válasz még nem érkezett: a feleségem tökéletes húslevest főz a család fele nem erősen szereti, na ha ebből teszek bele, sós lesz, vagy sótlanul kell főzni?

ilus74
Iluska / ilus74 k, 2014-08-26 09:27

Üdv!Mi is szeretjük az erőset,és én a húslevest nem sózom túl,így még ebből ha teszünk bele,pont jó lesz a sóssága,na meg egyben a csípőssége is.Szép napot! :-))

karpatiacska
karpatiacska k, 2014-08-05 14:49

Ez nagyon egyszerűnek tűnik!Én ma készítem el,a kommentek alapján biztos siker!Köszönöm

djkat
djkat szo, 2013-09-14 18:45

Nagyon egyszerű és gyors! Köszönöm!! A fiúk itthon imádják!

Lyna79
Lyna79 cs, 2013-09-12 11:55

Szia Iluska!

Engem az érdekelne, hogy felbontás után, ha hűtőben tárolom kb. meddig fogyasztható?

Lyna79
Lyna79 p, 2013-09-13 11:28

Megcsináltam. Igaz én sárga habanero paprikából, de így is irtó jó lett. :)

kutyuska
kutyuska szo, 2012-09-08 13:06

Most fejeztem be a Pisták gyártását.Én csináltam csemegéből is,ugyanígy.Nagyon jó recept,mindenkinek ajánlom,mert villámgyorsan készen voltam.Köszönöm:)

FMarcsi91
FMarcsi91 szo, 2012-08-04 16:49

Szia Iluska! nagyon örültem a receptednek,mert a bolti változatért már nem tudják,hogy mit kérjenek és mi is sokat fogyasztjuk az erős Pistát,köszi a receptet! szép napot.

ilus74
Iluska / ilus74 v, 2012-08-05 14:06

Na meg nem szólva arról,hogy csak magának csinálja meg az ember,és az biztos tiszta,és az van benne,amit beleteszel.....örülök,és legyen neked is szép a napod!! :-))

Miss Sweetly
Miss Sweetly / Miss Sweetly h, 2012-07-16 10:53

Szia! A kérdésem az, hogy a hegyes erős paprikán a zöld nagy hegyes erős paprikát érted, vagy a kis macska....e paprikát, ami a kép szélén is látszik? Bocsi, hogy így kérdezem.
Üdvözlettel: Miss Sweetly

ilus74
Iluska / ilus74 h, 2012-07-16 15:43

A képen látható paprikából készítettem,amikor pirosra be volt éredve.Még most is van tavalyról,és finom! :-))

Miss Sweetly
Miss Sweetly / Miss Sweetly h, 2012-07-16 20:43

Köszönöm a választ! Látszik a képről, hogy finom! :) Amint megérnek a kis erős paprikáim már rakom is el. Ezt a receptet mentettem.
Üdvözlettel: Sweetly

Norahcska
Norahcska cs, 2011-12-15 12:58

Szia,tok jo recept,biztos meg fogom csinalni,mert a baratom nagyon szereti az eroset!viszont csak o eszi ezert lassan fogy.meddig all el igy tartositoszer mentesen?

ilus74
Iluska / ilus74 cs, 2011-12-15 17:00

Szió!A só tartósít benne.Nekem rég óta a spajzban van.Viszont felbontáskor már a hűtőben jobb tartani.....

Tmea
Tmea / Tmea p, 2011-09-16 12:20

Szia Iluska!
Épp tegnap néztem végig az oldalon található összes paprikakrémet, mert rengeteg nagyon csípős paprikánk termett az idén és kerestem egy Erős Pista házilag-receptet. De jóóó, hogy ma fel is került egy! :-)) Hamarosan sort is fogok rá keríteni!
Azt szeretném kérdezni, hogy ezt hűtőben kell tárolni, vagy lehet így, ahogy van tenni be a kamrába?
Szia
Tímea

ilus74
Iluska / ilus74 p, 2011-09-16 14:18

Szia Tmea!Mikor elkészítettem,betettem a spajzba.Miután felbontottam,már a hűtőben tartom. :-))

Tmea
Tmea / Tmea p, 2012-07-20 08:39

Szia Iluska!
Nagyon-nagyon finom volt a tavalyi, egész télen ezt ettem töpörtyűkrémes kenyérrel, meg kacsazsíros kenyérrel. Most újra nekilátok, és gondoltam megosztom veled az örömömet, hogy milyen jó is volt tavaly, hogy mindig volt...:-))

Maja50
Maja50 p, 2011-09-16 11:13

Köszönöm szépen. Erő Pita paprika receptjét el fogom készíteni nagyon szeretem ételbe fel használni KELLEMES SZÉP NAPOT üdv Marika

54