Sajtkönyv, húsgolyóbolygó és szendvicsbicska a Subway új kampányában

Új arculatot kapott a Subway, amit egy izgalmas vizuális kampánnyal vezetett be a multicég.

A New York-i Turner Duckworth kreatív ügynökség új vizuális identitást dolgozott ki a Subway cégnek.Andy Baron kreatív igazgató az Ausztriában dolgozó MarionLuttenberger designert és fotóst kérte fel, hogy gondolják újra a 112 országban 44 ezer üzlettel bíró Subway vizuális arculatát.

A korábbi, kurzív betűtípus helyett magabiztos, határozott kapitálisokat (nagybetűket) használt a tervező.

Az 1968 óta működő cégnek nem csupán a logója és ezzel összefüggésben az arculata újult meg 2017-ben, hanem egy nagyszabású kampányt is indított a cég.

Luttenberger felkérte az Argentinában élő food designert, Anna Keville Joyce-t, hogy olyan látványos kompozíciókat hozzanak létre közösen, amelyek a Subway üzletekben világszerte megtalálható alapanyagokat helyezik előtérbe.

Ezt már olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

A franciák nemcsak a csigához, hanem a csirkéhez is értenek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!