Nézz be a kulisszák mögé, és lesd meg, hogyan tálalnak a profik!

Nicolau Junior Paintingfood névre hallgató YouTube- és Instagramprofilján megleshetjük, hogyan lehet látványos és kifinomult módon tálalni az ételeket.

Egy elegáns étteremben ülve nem csupán az ételek szokatlan, finom ízkombinációi vesznek le minket a lábunkról, hanem az a kifinomult, gondos hozzáállás is, ahogyan tálalják az ételkölteményeket. Az esztétikailag igényes tálalás műhelytitkaiba vezet be minket Nicolau Junior YouTube- és Instagramprofilja.

A Paintingfood névre hallgató gyűjtemény képei és videói bepillantást engednek abba, milyen anyagokkal és milyen eszközökkel lehet igényes és szép tálakat alkotni. Mivel a tálalás egy kreatív műfaj, így Nicolau megoldásai nem az egyetlen, csupán egy lehetséges tálalási stílust reprezentálnak. Az alábbiakban bemutatunk nektek néhány videót a Paintingfoodtól.

1. FÉSŰKAGYLÓ, NARANCS, PETREZSELYEM, KAPRIBOGYÓ, EDAMAME, TINTAHAL TINTÁVAL SZÍNEZETT TÁPIÓKAGYÖNGY-KRÉKER, DIÓ

2. NYÚL, PETREZSELYEM, LESTYÁN, CHORIZO, SPÁRGA (egy összetett szénhidrátból, izomalátából készült gömb is van a tányéron)

3. VADHÚS, REBARBARA, RÁK, GOMBÁK, AJÓKA

4. BÁRÁNY, CÉKLA, UBORKA, KECSKESAJT

5. TONHALSZASIMI, AVOKÁDÓ, CÉKLA

6. NYÚL, RÉPA, GRÁNÁTALMA

7. VADHÚS, LILA KÁPOSZTA, KACSATOJÁS, MUSTÁR, AJÓKA, OLÍVA- ÉS KAPRIBOGYÓ

8. KACSA, NARANCS, DIÓ, GYÖMBÉR, RIBIZLI

9. TŐKEHAL, LILA BURGONYA, SPÁRGA, FÜGE, JERUZSÁLEMI ARTICSÓKA

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Süti vagy táska? Miért kellene választani?

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek