Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A Sörpong után ez az ivójáték a nyár mókája

Tavaly még mindenki a sörponggal dobta fel a baráti grillpartikat, idén pedig újhullámos változatával, a Roomba Ponggal szórakozik a kertben a fél világ.  

A sörpong vagy sörpingpong (Beerpong) egy közkedvelt ivójáték, ami az ötvenes évekre vezethető vissza, amikor a játékot még Beirut néven játszották amerikai egyetemisták. Ebben a sportban nem (csupán) a szerencse játszik közre, mint a legtöbb kártyás és kockás ivójátékban, hanem az ügyesség is. A játék célja ugyanis az ellenfél poharaiba juttatni a labdát. A sörpongot két csapat játssza, csapatonként két taggal és 20 félliteres pohárral. A poharak háromszög alakban vannak felállítva egymással szemben, bennük poharanként 0,1-0,3l sör, ízlés szerint.

Na most ezt is meguntuk, és az idei nyáron már mindenki a Roomba Ponggal üti el a kertipartik üresjáratait. A Roomba egyébként egy robotporszívó, ami több érzékelővel van felszerelve, így a szenzor megakadályozza, hogy magasabb helyekről leessen. Például egy asztalról. Innen szerintünk nem is nagyon kell tovább részleteznünk a játék működését, elég, ha az alábbi videót megnézitek, és ha van otthon egy hasonló készüléketek, akkor indulhat is a játék!

Ez is érdekelhet!

Felült a nosztalgia-hullámvasútra a Pepsi is: visszahozzák a 90-es évek átlátszó kóláját

(via Buzzfeed)

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!