Ünnepek után: zöldséges fogások

Elkezdődött az új év, vele együtt a fogadkozások és az egészséges életmódra való áttérés. Pár tippel megkönnyítjük az év eleji főzőcskét, indulás a piacra friss zöldségekért!

Még hogy zöldségekkel nem lehet jóllakni! Az ünnepek után általában mindenki kicsit visszavesz a torkosságból, nem is árt, ha nem terheljük pár hétig nehéz falatokkal a szervezetünket. Okosan megválogatott zöldségkombinációkkal és konyhai műveletekkel igenis fejedelmi fogásokat alkothatunk, melyek kiadósak és egészségesek – talán még a legmegrögzöttebb húsevők is elégedettek lesznek.

5 kedvenc tésztaételünk >>

{ GALÉRIA = title:Szuper%20z%C3%B6lds%C3%A9ges%20fog%C3%A1sok, 0,2,1,3,4,5,6 }

Zöldségfasírtokról már korábban is írtunk, nagyon egyszerű a készülő, kis pogácsákba belecsempészni kis borsót, paprikát, petrezselymet, a zöldséges piték szuper ízekkel ajándékoznak meg, a galériában látható hagymás változat igazi ízorgia. De ne feledkezzünk meg a zöldséges rétesekről! Jó-jó, egy kis szalonnával csalhatunk, ha már nagyon hiányolnánk a húsok ízét. Olyan receptre is mutatunk példát, amiből akár este is nyugodt lelkiismerettel falatozhatunk!

Riszájkling szilveszter után >>

Top 3+1: 2012 kedvenc levesei >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.