Ünnepek után: zöldséges fogások

Elkezdődött az új év, vele együtt a fogadkozások és az egészséges életmódra való áttérés. Pár tippel megkönnyítjük az év eleji főzőcskét, indulás a piacra friss zöldségekért!

Még hogy zöldségekkel nem lehet jóllakni! Az ünnepek után általában mindenki kicsit visszavesz a torkosságból, nem is árt, ha nem terheljük pár hétig nehéz falatokkal a szervezetünket. Okosan megválogatott zöldségkombinációkkal és konyhai műveletekkel igenis fejedelmi fogásokat alkothatunk, melyek kiadósak és egészségesek – talán még a legmegrögzöttebb húsevők is elégedettek lesznek.

5 kedvenc tésztaételünk >>

{ GALÉRIA = title:Szuper%20z%C3%B6lds%C3%A9ges%20fog%C3%A1sok, 0,2,1,3,4,5,6 }

Zöldségfasírtokról már korábban is írtunk, nagyon egyszerű a készülő, kis pogácsákba belecsempészni kis borsót, paprikát, petrezselymet, a zöldséges piték szuper ízekkel ajándékoznak meg, a galériában látható hagymás változat igazi ízorgia. De ne feledkezzünk meg a zöldséges rétesekről! Jó-jó, egy kis szalonnával csalhatunk, ha már nagyon hiányolnánk a húsok ízét. Olyan receptre is mutatunk példát, amiből akár este is nyugodt lelkiismerettel falatozhatunk!

Riszájkling szilveszter után >>

Top 3+1: 2012 kedvenc levesei >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek