Ezek a gyerekek nem éppen azt kapták Karácsonyra, amire számítottak - VIDEÓ!

Voltál már úgy, hogy nagyon nem azt kaptad Karácsonyra, amit akartál, és amire titkon számítottál? Na, nem vagy egyedül.

A karácsonyi ajándékozás általában lutri - kivéve, ha tudjuk előre, hogy mit kapunk, vagy ha csak pénzt kapunk, esetleg utalványt. Akkor nincs meglepetés, így akkora öröm sem, de legalább a csalódás is kizárt. Gyerekeknél általában magasabbak az elvárások, itt az életünkkel játszunk sokszor, ha nem találjuk el a leadott listáról, amit ő a legjobban akart.

A videó szereplői sem felhőtlenül boldogok - nem kinevetjük őket, egyszerűen érdekesek a reakciók, amik néhol szimplán aranyosak, máskor szomorúak, na jó, néha viccesek is.

Nálatok volt már felháborodás/hiszti/nagy szomorúság a fa alatti ajándékozáskor?

Ezt is nézd meg!

10 ember, aki gyűlöli a Karácsonyt

(címlapfotó: Flickr/Matthew Paulson)

Címlapról ajánljuk

„Minél kevesebb fűszert használunk, annál jobban megismerjük az étel igazi...

A koreai konyha az utóbbi időben világszerte kiemelt figyelemnek örvend. Részben, mert ez a mindent elsöprő koreai hullám, az úgynevezett hallyu egyik zászlóshajója, részben, mert hagyományos konyhatechnikai eljárásaival fenntartható példát mutat. És nem kis részben azért, mert globalizáció ide, nagyvárosokba begyűrűző nyugati éttermek oda, a koreaiak egy része ma is szinte szakrális viszonyt ápol az étellel.

Balázs Barbara

További cikkek