Csillagjegy-menü Nyilasoknak

Ha Nyilas vagy, nem mész a szomszédba, ha különleges, egzotikus ételekre fáj a fogad! Veled nemcsak az élet, az evés és a főzés is olyan, mint egy végtelen, világkörüli út!

Adagban nagy

Ha november 23-a és december 22-e között van a születésnapod, hihetetlenül optimista és életszerető ember vagy. Éppen ezért hatalmas adag ételt főzöl mindig a családodnak és a barátaidnak, hiszen fel sem merül benned a gondolat, hogy nem birkóznak meg a kihívással. Te magad is rajongsz a „megmászhatatlan hegycsúcsokért”, ezért sosem készítesz egyszerű ételeket, mindig nagyon magasra teszed a mércét.

Csillagjegyek és kedvenc pizzáik >>

Sütiajánló minden csillagjegynek! >>

Hivatásos ízutazó

Szeretsz utazni, szeretsz enni, de még jobban szereted, ha összekötheted a kellemeset a még kellemesebbel. Vidéki és külföldi útjaid során mindig beszerzel valami otthon nem kapható szakácskönyvet, konyhai eszközt vagy kuriózumnak számító hozzávalót, és amint hazaérsz, azonnal el is dicsekedsz új szerzeményeiddel, vagyis alkotsz belőlük néhány lenyűgöző, pikáns és fűszeres fogást.

{ GALÉRIA = title:Csillagjegy-men%C3%BC%20Nyilasoknak, 1,2,3,4,5,6 }

Imádod a világkonyha remekeit, minél egzotikusabb egy recept, annál lelkesebben fogsz hozzá. Egyik nap kínait készítesz, másik nap franciát, harmadnap mexikóit, a lényeg, hogy legalább képzeletben és a konyhában járhasd a világot.

Csillagjegy-menü Skorpióknak >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod! >>

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

Nyilas jegy? vagyok az igaz, meg is kóstolok majdnem mindent külföldi utazások során. Azonban arra rájöttem már, hogy Cipruson nagyon jó a tintahal, de amit itthon vettem az nem. Így itthon nem készítek görög salátát sem, mert nem olyan, hiszen más földbe teremnek a zöldségek és így az ízük sem az. Magyarországon magyarul eszem, külföldön eszem az ottanit.

Címlapról ajánljuk

További cikkek