33 tipp, mit csináljon a kamasz gyerek a nyáriszünetben

Itt az ideje a kamasz gyerekkel ötletelni a nyári hétköznapokon. Mert szerencsés esetben elutazik a család, de a hétköznapok még akkor is többségben vannak. 

  • Ültessen paradicsomot egy cserépbe.
  • Találjon felegy új pizzafajtát.
  • Készítsen videót egy napjáról.
  • Sétáljon mezítláb a fűben.
  • Ha esik az eső, menjen ki, és ázzon meg.
  • Szervezzen pikniket a szabadban.
  • Csináljon maraton éjszakai filmnézést a barátaival.
  • Feküdjön ki a szabadba, amikor csillagos az ég, és bámuljon kedvére.
  • Mentsen békákat az útról.
  • Csatlakozzon alkalmi jelleggel egy ételosztáshoz.
  • Olvasson egy fán ülve.
  • Menjen úszni.
  • Próbálja ki a horgászást.
  • Menjen kirándulni olyan helyre, ahol vízi akadályokon lehet csak továbbhaladni.
  • Menjen el a Szabó Ervin könyvtárba körülnézni.
  • Írjon egy verset.
  • Írjon egy dalt.
  • Írjon egy novellát.
  • Rendezze át a szobáját nyári hangulatúra.
  • Szervezzen kosár- vagy focimeccseket esténként a környéken.
  • Délutánonként igyon meg egy teát.
  • Nézzen meg egy napfelkeltét.
  • Változtassa meg a megszokott sminkjét (már ha lányról beszélünk :)
  • Mindennap súlyzózzon otthon.
  • Készítsen egy nyári playlistet vagy CD-t.
  • Készítsen nyári ékszert.
  • Táncoljon.
  • Énekeljen.
  • Meditáljon.
  • Ugrálókötelezzen.
  • Próbálja ki a golfozást.
  • Készítsen egyedi nyári pólót magának.
  • Egy napig egyen csak egészséges ételeket.

+1 Egy hétig mosolyogjon, ha kilép az utcára. Mindenkire. Azonnali hatás garantált!

És ezt olvastad már Anyaparától?

8 tipp, hogy a kamaszod végre egyedül főzzön

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek