2018 legmenőbb modern konyhabútortrendjei. Neked melyik jön be?

A 2018-as évet többek között a sárga, a lila és a kék szín, az urbánusan rusztikus megoldások és a modern retro hangulat fogja meghatározni a konyhában.

2018 a kontrasztok éve lesz - legalábbis ami a konyhabútorok divatját illeti. Természetes és élénk színek keveréke, rusztikusan urbánus megoldások, fém és fa kettőse jellemzi az idei év legtrendibb konyhabútorait.

ERŐS SZÍNEK ÉS MÉLY TÓNUSOK PÁROSA

Az élénk sáfránysárga és a beton mély színének párosa határozza meg ezt a konyhát

A szezon kedvencei az erős színekkel és a természetes, tompa árnyalatokkal kialakított, kéttónusú konyhák lesznek. A réz, az arany népszerű kiegészítései ezeknek az enteriőröknek. Kedvelt árnyalatok idén a sáfránysárga, a kék, de a lila is.

URBÁNUS-RUSZTIKUS KONYHÁK

Az elegánsan letisztult és a nyers, rusztikus felületek kombinációja is szerepel a legfrissebb trendek között

Az egyik legizgalmasabb konyhabútortrend idén a rusztikus, nyers és a sima, letisztult felületek ízléses kombinációja lesz. Egy ideje népszerű ez a hangulat, és mivel a modern és a rusztikus hatás egészen szokatlan, letisztult kombinációja kellemes és friss hatást kelt, számíthatunk arra, hogy 2018-ban is velünk marad ez a divat. Így egy városi lakásba is be lehet csempészni a vidékies, laza hangulatot anélkül, hogy panellakásunk konyháját giccses babaházzá kellene alakítanunk.

SÖTÉT SZÍNEK

A matt fekete konyhabútor és a világos fal- és padlóburkolat kontrasztja otthonosan kellemes hatást kelt

Egy ideje már népszerűek a sötét színekre hangolt konyhabútorok, ami 2018-ban újdonság lesz, az a sötét árnyalatoknak és a világosabb színeknek a keveréke, ami vizuálisan izgalmas hatást kelt.

FEKETE CSAPTELEP

Az idei év egyik slágerszínében, lilában pompázik ez a konyha, amit visszafogott fekete csaptelep és márványpult dob fel

A fekete csaptelep nem csupán 2017-ben, de 2018-ban is menő konyhai trend marad. Visszafogott, kifinomult hangulatot hordoz, és nemcsak a visszafogott színekhez megy, hanem egy-egy élénkebb árnyalathoz is jól passzol - ahogy azt a képen is láthatjátok.

FÉM MUNKAPULT

A divatos kék konyhabútor speciális, rozsdássá tett, majd tartósított fémlemezből készült munkapultot kapott

Idén nem csupán a fényes-fémes munkapultok lesznek népszerűek, hanem a rozsdás, izgalmas felszínű fémpultok is. A technikai innovációknak köszönhetőek egyre változatosabb fémes felületeket lehet kialakítani, és konyhai felhasználásra alkalmassá tenni.

KIS TEREK-ÉLÉNK SZÍNEK

A Snaidero szabadon álló konyhapultja egy feltűnően fényes, zöld konyhabútorba van beépítve

Kisebb terekben gyakran nem merünk színeket használni, mert attól félünk, összenyomják a teret a látványos árnyalatok. Az idei trend szerint azonban nyugodtan alkalmazhatunk élénk színeket kis terekben is - persze okosan átgondolva. A konyhabútor alsó szekrényeit bátran színezhetjük, nem lesz nyomasztó az összhatás. A Snaidero különleges konyhája nemcsak színében látványos, hanem szabadon álló konyhapultja helyet is meg tud takarítani egy kisebb helyiségben.

RÉZ MINDENEK FELETT

A divatos mélyzöld konyhabútort elegánssá varázsolják a rezes kiegészítők

A réz csaptelepek, lámpák elegánssá varázsolnak minden konyhát. A réz a képen látható sötét színekkel kombinálva elegáns hatást kelt, de világos vagy akár a természetes, fás árnyalatokhoz is jól illik.

KÖNNYED VONALAK

Matt fekete fémkeret, rusztikus fafelületek és olasz kerámiaburkolat felhasználásával készült ez a légies konyhapult

Egyszerű, letisztult vonalak, könnyed finomság jellemzi azokat a magas lábon álló konyhapultokat, amelyek egyre népszerűbbek az utóbbi időben.

RETRO-MODERN HANGULAT

Ökotudatos anyaghasználat és lágy vonalak jellemzik ezt a konyhát

A deVol gyönyörű, kifinomult konyhabútora jó példa a letisztultan múltidéző formákra, amelyek meghatározóak lesznek 2018-ban. Az Air konyhabútor a klasszikus amerikai alumínium-lakókocsik formáját és szegecselt illesztéseit idézi.

via INTERIORZINE

Ezt olvastad az ÍZHUSZÁR magazinon?

Szokatlan húsos falatok, rengeteg zöldség és a filippínó konyha - Melyek lesznek 2018 legdögösebb kajatrendjei?

Címlapról ajánljuk

További cikkek