A kedvenc forró italod árulkodik rólad!

Ha igaz a mondás, hogy az vagy, amit megeszel, akkor a kedvenc forró italod is sokat mondhat a személyiségedről. Te mit kortyolsz a legszívesebben a didergős reggeleken vagy a hűvös estéken?

Kakaó és karamella

Ha gyermekkorunk kedvenc italait felnőttként is szívesen kortyolgatod, valószínűleg vidám, gondtalan, laza és könnyen barátkozó személyiség vagy. Bár boldogan iszod a kakaót és a karamellát – lehetőleg piros pöttyös bögréből –, ez nem jelenti azt, hogy gyermeteg vagy, gyerekesen viselkedsz! Igyekszel az élet szép oldalát meglátni, könnyen barátkozol, bárkivel megtalálod a közös hangot, de a problémákat nem veszed mindig elég komolyan. Sok szeretetre van szükséged, amiért cserébe te is rengeteg figyelmet és érzelmet nyújtasz a családtagjaidnak és barátaidnak.

Van, aki forrón szereti! >>

Kávé

Ha el sem tudod képzelni a reggelt vagy az estét kávé nélkül, határozott, és igen sokoldalú egyéniség vagy, ahogy a kávé sem csak fekete! Ha az eszpresszó a kedvenced, az önbizalmadat semmi sem ingathatja meg, de olykor makacs vagy. Ha a feketédet tejjel, tejszínnel, cukorral vagy mézzel teszed lágyabbá, kreatív és ötletes vagy, aki mindig az új útra lép a kitaposott ösvények helyett. A koffeinmentes kávézás hódolójaként pedig inkább a higgadtság és a nyugalom a legjellemzőbb tulajdonságod.

{ GALÉRIA = title:Forr%C3%B3%20%C3%A9s%20fens%C3%A9ges%20italok, 0,1,2,3,4,5,6 }

Forró csoki

Ha minden évben azért várod a hideget, hogy végre forró csokizhass, akkor számodra az élvezetek mindennél fontosabbak. Általában azt csinálsz, amit akarsz, ezért a legtöbb időt a neked kedves elfoglaltságokra szánod. Éppen ezért nagyon népszerű vagy, az ellenkező nem tagjai között is. Imádsz flörtölni, imádsz enni, imádsz aludni, és imádod a forró csokoládét. Akár fehérből, akár feketéből, akár tejcsokiból készítesz isteni édességet, akkor vagy a legboldogabb, ha olyan sűrűre főzöd, hogy megáll benne a kanál.

Fenomenális forrócsoki-recepteket itt találsz! >>

Tea

Ha a teázás számodra nemcsak folyadékpótlás, hanem szertartás, és nincs olyan nap, hogy ne kortyolgatnál egy forró teát, a hidegvér a legfontosabb tulajdonságod. Talán távolságtartónak tűnsz, de csupán nehezen nyílsz meg az ismeretlenek előtt, ami egyáltalán nem róható fel neked. Ha a teáscsészédbe zöldteát töltesz, vonzanak a misztikus és egzotikus témák, szívesen vagy egyedül, de a magányt nem szívleled. A gyümölcsös ízek rajongójaként romantikus és együtt érző alkat vagy, ha pedig a gyógyteák közül válogatsz, az egészséged mindennél fontosabb neked.

Előzd meg az influenzát teával! >>

Alkoholos „forróságok”

Ha nemcsak a forró italokat szereted, hanem a bódító, fűszeres forralt borokat is, mindig te vagy a társaság középpontja, szeretsz szerepelni, lételemed a szórakozás. Ha grogot iszol szívesen, nemcsak a családod és barátaid körében szeretsz időzni, hanem társaságban is. Azt szereted, ha nemcsak a középpontban állhatsz, hanem irányíthatod is a „csapatodat”. Ha a forró szeszek közül a puncs áll a legközelebb az ízlésedhez, megadod a módját az életnek és a mulatozásnak, művészlélek vagy, akinek páratlanul kifinomult a szépérzéke, fontos neked az elegancia és a nívó.

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod! >>

Címlapról ajánljuk

5 módszer, hogy okosan újrahasznosítsd a régi ruháidat

Alapvetően évente egyszer érdemes átnézni a gardróbunkat, hogy ne legyen tele felesleges darabokkal: így helyet csinálhatunk az új ruháknak, és sokkal rendezettebb lehet a ruhásszekrényünk is. De mit csináljunk azokkal a farmerekkel, pólókkal és társaikkal, amiket ilyenkor kiszelektálunk?

Szabó Anna

További cikkek