Ezek a legjobb őzgerinc-sütik!

Valljuk be, az őzgerinc-sütikért szinte mindenki odavan, de szinte biztos, hogy csak hétvégén kapjuk elő a formánkat, hogy az ebédet levezessük valamilyen finom gyümölcskenyérrel vagy krémes finomsággal.

A könnyű, még folyékony tésztákat előszeretettel kombináljuk gyümölcsökkel, főleg bogyósokkal, de jöhetnek a kandírozottak is. A zselatinnal megszilárdított túrós változatok viszonylag hamar elkészülnek, nagyon szép formát kapnak az őzgerincben és szépen szeletelhetőek a gerinceknél. Mutatjuk a legjobb receptjeinket, sütire fel!

{ GALÉRIA = title:%C3%89des%20finoms%C3%A1gok%20%C5%91zgerincben, 1,2,3,4,5,0 }

Cukor nélkül, édesen >>

Az istenek gyümölcse >>

Szuperélelmiszer – a mindentudó méz >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

7 étterem isteni nyári főzeléke, a legjobb séfektől

Ha egy igazán jó étterem étlapján főzeléket láttok, szavazzatok neki bizalmat! Jó eséllyel pezsdítő élmény vár rátok: a séfek egyik izgalmas, új terepe a menzásnak elkönyvelt főzelékek felújítása, ha úgy tetszik, újragondolása. Így kerül szexin roppanós elem a sokat kárhoztatott paradicsomos káposztára, és így születik többféle textúrából összeállított krumplifőzelék. Most 7 éttermet ajánlunk, ahol csoda főzelékeket ehettek!

Nosalty

További cikkek

3 ok, amiért nem pirosodik be a paradicsom

Nem pirosodik be a paradicsomod? Ennek több oka is lehet, de szerencsére egy kis odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhető a probléma. Az alábbiakban megmutatjuk a leggyakoribb hibákat és azok megoldásait, hogy paradicsomjaid ezentúl tökéletesen pirosak legyenek!