Ezek a legjobb őzgerinc-sütik!

Valljuk be, az őzgerinc-sütikért szinte mindenki odavan, de szinte biztos, hogy csak hétvégén kapjuk elő a formánkat, hogy az ebédet levezessük valamilyen finom gyümölcskenyérrel vagy krémes finomsággal.

A könnyű, még folyékony tésztákat előszeretettel kombináljuk gyümölcsökkel, főleg bogyósokkal, de jöhetnek a kandírozottak is. A zselatinnal megszilárdított túrós változatok viszonylag hamar elkészülnek, nagyon szép formát kapnak az őzgerincben és szépen szeletelhetőek a gerinceknél. Mutatjuk a legjobb receptjeinket, sütire fel!

{ GALÉRIA = title:%C3%89des%20finoms%C3%A1gok%20%C5%91zgerincben, 1,2,3,4,5,0 }

Cukor nélkül, édesen >>

Az istenek gyümölcse >>

Szuperélelmiszer – a mindentudó méz >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

„Minél kevesebb fűszert használunk, annál jobban megismerjük az étel igazi...

A koreai konyha az utóbbi időben világszerte kiemelt figyelemnek örvend. Részben, mert ez a mindent elsöprő koreai hullám, az úgynevezett hallyu egyik zászlóshajója, részben, mert hagyományos konyhatechnikai eljárásaival fenntartható példát mutat. És nem kis részben azért, mert globalizáció ide, nagyvárosokba begyűrűző nyugati éttermek oda, a koreaiak egy része ma is szinte szakrális viszonyt ápol az étellel.

Balázs Barbara

További cikkek