r
Nosalty Logó

Bolognai spagetti 5.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Jahin
Bolognai spagetti 5.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1193 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 4773 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 220 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.6 g

Zsír

  • Összesen
    55.5 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    187 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2871.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    130 mg
  • Kálcium
    475 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    135 mg
  • Foszfor
    806 mg
  • Nátrium
    1306 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    301 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    371 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    338 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    197 micro
  • α-karotin
    619 micro
  • β-karotin
    1776 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    13895 micro
  • Lut-zea
    119 micro
Összesen 1193 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    250.4 g

Zsír

  • Összesen
    222 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    92 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    748 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11485.8 g
  • Cink
    36 mg
  • Szelén
    520 mg
  • Kálcium
    1900 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    539 mg
  • Foszfor
    3224 mg
  • Nátrium
    5223 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    423.9 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1203.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1482 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    27 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    80 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1353 micro
  • Kolin:
    610 mg
  • Retinol - A vitamin:
    787 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    7105 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    55581 micro
  • Lut-zea
    476 micro
Összesen 4773 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    530.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    241 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    114 micro
  • β-karotin
    328 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2568 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 220 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olívaolajon megfuttatjuk az apróra vágott szalonnát, kockázott hagymát, hozzátesszük a finomra vágott zellert, a lereszelt répát.
  2. A serpenyőbe tesszük a darált húst is, jól megpirítjuk, ráöntjük a vörösbort, megvárjuk, míg kissé elpárolog.
  3. Hozzáadjuk a paradicsommártást, kis meleg vízben feloldott leveskockát.
  4. Ízlés szerint fűszerezzük.
  5. Lassan készre főzzük.
  6. Sós vízben megfőzzük a spagettit.
  7. Reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 37
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 27531
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt főztem ebédre innen, némi változtatással.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek