hozzászólások

leírás

A sertés első és hátsó lábszárainak végződése. Jó pörköltet lehet belőle készíteni, amely kenyérrel és almapaprikával az igazi. A csülöknek számos elkészítési módja van, legismertebb a kocsonya, csülkös bableves és csülök pékné módra. Sütés előtt a csülök előfőzést igényel és ügyelni kell a tisztaságára. A csülök nagyon kalóriadús, ezért fogyókúrázóknak nem ajánlott.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, hosszabb időre mélyhűtőben.

Sertéscsülök alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!