hozzászólások (5)

leírás

A juharfa nedvéből előállított szirup: a fák levét lecsapolják, majd beforralják (40 liter nedvből 1 liter szirup lesz). Kanadában és az Egyesült Államokban örvend rendkívüli népszerűségnek. Általában palacsintával, fagylalttal fogyasztják, de sütéshez, édességek készítéséhez is használatos, sőt például édesburgonyát is karamellizálnak vele.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Szobahőmérsékleten, száraz, sötét helyen.

Juharszirup alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (5)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        becseiagi
        Becsei Ágnes / becseiagi v, 2010-08-01 15:14

        Köszönöm a választ, akkor megkeresem a Tescoban! ;-) kinéztem itt a diós-juharszirupos fagyit magamnak! :) Üdv: Ági

        becseiagi
        Becsei Ágnes / becseiagi v, 2010-08-01 15:08

        Szia!

        Azt, hogy hol lehet kapni és kb. mennyibe kerül, azt tudja valaki? Például kapható bármelyik hipermarketben is?

        szurosp
        Mr and Mrs Smith / szurosp v, 2010-08-01 15:12

        Kedves Becsei Ági!Tescóban lehet kapni az biztos, az idegen konyhás részen, az árára nem emlékszem. Ázsia Bt-ben és a Culinárisban biztosan van, és még választék is, hogy milyen márkájút szeretnél. Üdv: Mrs Smith