Gesztenyemassza

Gesztenyemassza

Leírás

Megfőzött és pürésített gesztenye, melyet a boltban mirelit formában lehet kapni, de házilag is elkészíthető a friss gesztenyéből. Európában egy gesztenyetermő fa honos, a szelídgesztenye. Ha a szelídgesztenyét megfőzzük, héjától megszabadítjuk és átnyomjuk a húsdarálón, máris készen áll a friss gesztenye. Készíthetünk belőle gesztenyepürét tejszínhabbal, mely a magyarok nagy kedvence. A gesztenye sok szénhidrátot tartalmaz, így sok energia van benne - fogyókúrásoknak nem a legjobb választás.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, hosszabb ideig mélyhűtőben.

100g Gesztenyemassza

fehérjetartalom

2 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

37 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

gesztenyemassza?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

2 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek