Szuper trükk egy citrommal és egy fogpiszkálóval

Tegye fel a kezét, akinek még sosem okozott gondot, hogy megkezdett egy citromot egyetlen szeletért, aztán dobhatta ki 2 nap múlva a maradékot? Ennek vége!

Innál egy teát, lekanyarítasz magadnak egy gerezd citromot, majd két nap múlva azt veszed észre szomorúan, hogy a maradék (azaz a citrom nagyobb része) mehet a kukába, mert kiszáradt, megposhadt? Mivel amúgy sem olcsó, és eleve utálunk ételt kidobni, nem jó ez így. Igaz? Ugyanez pepitában igaz egy kígyóuborkára is. VAN MEGOLDÁS! Ráadásul semmit se kell venned hozzá, csak önmagával visszatakargatnod őket. Méghozzá az elsőre levágott kis kalapkával. Ezt kell odatűzni egy fogpiszkálóval! Jaj de jó! Nézzétek:

Ugye, hogy egy gonddal kevesebb?

Kígyóubis receptek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!