Így készíts 7 rétegű szendvicset!

A szendvics elvileg egy gyors műfaj - nos, ez a réteges csoda egyáltalán nem az. 5 órát kell rá várni, de valószínűleg megéri - a látvány alapján egész biztosan!

Jó, persze szendvics és szendvics között is van különbség - lehet hogy egy retro szalámis szendvics csemegeubival meg sajttal percek alatt elkészül, de aki készített már házi hamburgert saját bucival és házi húspogácsával, az tudja, hogy a szendvics néha időigényes tud lenni. Az ezen a videón bemutatott szendvics sem alkalmas arra, hogy pár perc alatt csillapítsa az éhségüket, de jó előre gondolkozva ínycsiklandó vacsora vagy partifalat válhat belőle. Nézzétek!

Ha kedvet kaptatok hozzá, először szükségetek lesz két szép szelet marhabélszínre, egyenként olyan 30 dekásra. Sózás és borsozás után olajon először kérgesre kell sütni, majd vajat hozzáadva oldalanként még 2 percig sütni. Vegyétek ki, és a maradék olajon pároljatok meg egy fej hagymát és 10 deka csiperkegombát szeletekre vágva, jó 20 percig, amíg szép karamellszínű lesz. Egy kisebb kenyérnek vágjátok le a kalapját, belezzétek ki, és tegyétek bele az egyik szelet húst, majd fedjétek be 6 szelet cheddar sajttal. Egyengessétek el rajta a gombás hagymát, majd helyezzetek rá egy jó marék spenótlevelet, és fedjétek be sült baconszeletekkel. Jöhet rá 6 szelet sajt, majd a második szelet hús, és végül a kenyér levágott kalapja. Csomagoljátok be fóliába, tegyétek hűtőbe, és pakoljatok rá bőven súlyt. 5 óra múlva vegyétek ki, tegyétek 120 fokra előmelegített sütőbe 20 percre, és már vághatjátok is!

Ez is érdekelni fog!

Piadina, a villámgyors olasz lepény!

Via: Buzzfeed

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Így lesz tökéletes a karácsonyi asztal: az Auchan friss halai...

A karácsonyi készülődés egyik legkedveltebb pillanata a halételek kiválasztása, hiszen a friss hal az ünnepi menü egyik meghatározó eleme. Az Auchan idén is széles és változatos halválasztékkal készül: a kínálatban 11-féle édesvízi és 13-féle tengeri halfaj szerepel, 16 áruházban élőhalvásárral várják a vásárlókat – élő halat kizárólag kábítva árusítanak, míg a többi üzletben friss, csomagolt termékekből lehet válogatni.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...