Az egyetemen kezdtem el főzni, és miután a barátaimtól egyre több dícséretet kaptam, még többször főztem, és egyre jobban belejöttem. Azóta hétvégén én főzök a családomra, anyukám is és a férjem anyukája is feltétel nélkül átengedik nekem a konyhát. Minden hétvégére megvan a kívánságlista, amit el kell készítenem. Örömmel tölt el, ha főzhetek a szeretteimnek, és az ebédnél csak a jóízű hümmögések hallatszanak. :)
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.