Nutellás kalács vagy bananamisu?

Két amazon - két bajnok női birkózó - konkurál egymással a szőnyegen, és most a konyhában is! Döntsd el, hogy melyikük sütije kapja meg a díjat, és nyerj a szavazatoddal!

Barka Emese és Sastin Marianna, a két bájos birkózó klasszis igazi harcos a szőnyegen, akik már többszörösen öregbítették hazánk hírnevét. Az élet váratlan fordulattal rukkolt elő, és úgy hozta, hogy a két hölgy egymás riválisa lett. Idén szeptemberben a csillogó Las Vegasban rendezik meg a birkózó világbajnokságot, ahová csak egyikük juthat ki az 58 kg-os olimpiai súlycsoportban. A sportladyk túlvannak két válogató versenyen, ahol egymás ellenfelei voltak, az állás eddig 1-1. Már csak egy, mindent eldöntő megmérettetés vár rájuk július végén, Lengyelországban. A tét óriási, hiszen a Vegas-i vb már az olimpiai játékokra kvalifikál.

Sastin Mariann nutellás kalács receptjét itt találod

A versenyszellem mindkettőjükben erősen lobog - Marianna és Emese most nemcsak a birkózószőnyegen, hanem ezúttal a konyhában is összeméri erejét. A lányok gyönyörű, kidolgozott alakkal büszkélkedhetnek, néha viszont ők is elcsábulnak egy-két ínycsiklandó nyalánkságra.

Emesének a Nutellás bananamisu a kedvenc desszertje, Marianna pedig a Nutellás kalács mellett teszi le voksát, amikor az ízlelőbimbók kényeztetéséről van szó. Hiába, a Nutella a legnagyobb ellenfeleket is összehozza!

Barka Emese nutellás bananamisu recepjéért ide kattints

Nézd meg, hogyan készítették el a lányok a fenséges nassolnivalókat, majd döntsd el Te, melyik birkózó kiválóság a jobb Konyhatündér!

Szavazz, és nyerj NoSalty webshop termékeket!

Nincs más dolgod, mint július 13. és 26. között szavazni a neked szimpatikusabb nutellás finomságra!

Az ajándékok a NoSalty webshopból kerülnek ki:

  • 1 db virág alakú sütőforma és egy duo kanál és ecset
  • 1 db kőedény tál és Elevate szervírozó kanál

A játékban résztvevők a válasz beküldésével elfogadják aJátékszabályzatotés aNosalty felhasználói feltételeit. Sorsolás: 2015. július 27. 12:00.

Kisorsoltuk a nyerteseket, akiket e-mailben is értesítettünk! Gratulálunk!

  • Csitreni Éva
  • Szabó Csaba

Címlapról ajánljuk

További cikkek