Ilyen, ha egy férfi almát pucol

Ha tudni szeretnéd, hogyan lehet három másodperc alatt meghámozni egy almát, akkor mindenképp nézd végig az alábbi videót!

Nem lesz másra szükséged, mint egy maximumra pörgetett fúrógépre, egy zöldségpucolóra, illetve egy kis őrült csillogásra a szemedben.

(nyitókép: Flickr.com)

Hozzászólások (3)

pussycat

Akarcsak az en fiam amikor a makdaralora akarta szerelni az elekrtromos furot. Tipikus:)

Timcyykee

Nagyon jó :D

Törölt felhasználó

Profi! Ezt szabadalmaztatni kellene. :) Meglep?, hogy a hengeres fúrószár ilyen jól bele tud kapaszkodni az almába. Lapos fa fúrófejjel talán még jobb lenne. S?t így lehet krumpli fronton is belehetne vetni.

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.