r
Nosalty Logó

Baracktorta habbal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Veres Mari
Baracktorta habbal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 4% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Tészta

Hab

Összesen 333 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Tészta

Hab

Összesen 2008 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Tészta

Hab

Összesen 124 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    10 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    790 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    189 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    319 mg
  • Nátrium
    229 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.6 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    174.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    245 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    1709 micro
  • β-crypt
    163 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    265 micro
Összesen 333 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.4 g

Zsír

  • Összesen
    60 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    648 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4740 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    131 mg
  • Kálcium
    1134 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    169 mg
  • Foszfor
    1916 mg
  • Nátrium
    1372 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    315.6 g
  • Cukor
    158 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    1048.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1467 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    93 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    205 micro
  • Kolin:
    482 mg
  • Retinol - A vitamin:
    568 micro
  • α-karotin
    177 micro
  • β-karotin
    10253 micro
  • β-crypt
    980 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1590 micro
Összesen 2008 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    3.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    296.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.8 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    92 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    642 micro
  • β-crypt
    61 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    100 micro
Összesen 124 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

Tészta

  1. A tojássárgájákat a cukorral, vaníliás cukorral, vajjal kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, végül a tojás felvert habját.
  2. Lisztezett tortaformába öntjük, és befedjük a kimagozott, felezett vagy negyedelt barackokkal. 160 fokon 15-20 percig sütjük, majd amikor majdnem kész, a tetejét sárgabarackpéppel megkenjük. Ezt néhány megmaradt sárgabarack turmixolásával nyerjük, de lekvárral is helyettesíthetjük.
  3. Felverjük a tojásfehérjét cukorral, a habot rálapátoljuk, és készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 247
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 52
  • Össznézettség: 37373
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 31.

Ajánló

A habbal együtt ki-ki annyi ideig süsse, amilyen állagú, színű habot szeretne a tetején. De arra ügyeljünk, ne barnuljon meg nagyon.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Baracktorta habbal
Veres Mari 44 recept

A torta tésztája zabpehelyből is elkészíthető, úgy is nagyon finom. Őszibarackkal is érdemes kipróbálni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek