Répafülbevaló és borsós szoknya - 2018 tavaszának új divatdilije a KAJA lesz!

 A Dolce & Gabbana tervezői úgy gondolták, hogy jövő tavasszal az ételek vegyék át a főszerepet a ruhák, ékszerek tervezésekor. 

A párizsi divathét szokatlan látványossága aDolce & Gabbana ételeket előtérbe helyező, 2018 tavaszára tervezett kollekciója - írja az EATER. Elegáns salátafejek, borsóhüvelyek, francia édességek köszönnek vissza a textileken, ékszereken. Nézegess te is répafülbevalókat és mézekalácsos-rózsás szoknyákat!

szexi ruci canellonival
Répafülbevaló - Te bevállalnád?
Várúrnődressz mézeskaláccsal és rózsákkal
Egyenes szabású ruha, szigorú rendben felsorakoztatott borsóhüvellyel
Borsószemkirálykisasszony
Az óriási narancsok fülbevalóként is klasszak
Gigantikus padlizsánfülbevaló
Andy Warhol szellemét is megidézi a konzerveket ábrázoló szoknya
Gyönyörűen kidolgozott káposztákkal díszített estélyiruha
Ez az igazi répanadrág!

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Azt se tudjuk már, eszik vagy isszák a levest - Az új trend szerint egyértelműen egy üvegből kell kortyolgatni a zöldséges finomságokat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

10 csodás köret újkrumpliból

Végre fogyaszthatunk friss és zsenge újburgonyát, melyből rengeteg fantasztikus ételt készíthetünk. De először egy jó krumpliköretet varázsoljunk belőle!