Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egészséges éttermet nyitott a McDonald's - leáldozott a bő olajban sült trashfoodnak?

Kapaszkodj meg! Salátabárral, quinoával és szarvasgombaolajjal hódít az új McDonald's, mi lesz veletek, hamburgerek?

Kapaszkodj meg! Vadonatúj, egészséges és elegáns McDonald's nyílt Hong Kongban! Tény, hogy a gyorsétteremlánc mindig is a sebesség és a költséghatékonyság éllovasa volt, hiszen híres, M-betűt formázó arany boltíve alatt az év bármely szakában kaphatsz egy bűnös vágyaidat kielégítő hatalmas hamburgert, de a Mekinek ez sem volt elég.

40 évvel azután, hogy belépett Hong Kongba, a McDonald's 2015-ben átalakította egyik helyi éttermét, így jött létre a világ első szupermekije: a McDonald's Next. Modern, hipertrendi és módfelett egészséges!

A berendezésből eltűnt az ikonikus piros-sárga színpaletta, helyére elegáns világítás, üveges és fémes belső tér került, na meg salátabár! A mekis gyorskaján felcseperedett lelkemnek valószínűtlennek tűnő kínálat tele van új összetevőkkel. 19 újdonság kapott helyet az új étlapon, olyanok, mint például szarvasgombaolaj vagy a quinoa...

Ezen kívül a McDonald's Next megpróbálja kimaxolni az éttermi élményt, és asztali kiszolgálással is várja a vendégeket este hat óra után. Ebben az elegáns Mekiben mobiltöltő platformok, ingyenes Wi-Fi és önkiszolgáló kassza is szolgálatunkra áll. A McDonald's nem válaszolt a CNN kérdésére arról, hogy miért választották pont Hong Kongot az új koncepció első helyszínéül, és 2015 óta azt sem kötötték senki orrára, hogy lesznek-e még ilyen új éttermek, és ha igen, hol.

De ne aggódj, ha a Meki világszerte bevezeti ezt az új üzleti modellt, a kedvenc burgereidről akkor sem kell lemondanod. Sőt, még testre is szabhatod őket hatalmas érintőképernyőkön. Nem távozik tehát a Big Mac, csak tulajdonosa kacsintgat a menőbb és egészségesebb területek felé.

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Te is kóstoltál már rovart, legfeljebb nem tudsz róla!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!