30 étel, amit áprilisban meg kell főznöd!

Ha elfelejtetted volna, emlékeztetünk: itt a tavasz! A tavaszi zöldségeknek, gyümölcsöknek számos előnye van. Nemcsak ízben, de színben, állagban is nagyon változatosak.

Áprilisban a jóidővel együtt érkeznek a gabonák, olajos magvak, alma, burgonya, endívia, fejessaláta, hónapos retek, karalábé, kínai kel, pak choi, mizuna, petrezselyemzöld, radiccio, lestyán, madársaláta, rukkola, vöröshagyma, spenót, zöldborsó, konyhában nevelt friss vagy szárított fűszernövények, vadon termő növények.

Olvastad már?

31 étel, amit márciusban meg kell főznöd!

Legújabb receptek

Lazacpogácsa

A különféle halfasírtok eredetileg maradékmentés céljából készültek, lazacból azonban annyira finom halpogácsát készíthetünk, hogy érdemes külön emiatt venni egy adagot. A sült ...

Bodzasorbet

Az otthon elrakott vagy éppen boltban vett bodzaszörpöt két másik hozzávalóval és egy pofonegyszerű technikával könnyedén házi sorbet-vé alakíthatjuk. Tényleg érdemes kipróbálni, ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...

Egyszerű tökfőzelék

Van, aki tejjel, van, aki csontlével, megint mások kovászos uborka levével készítik - mi így szeretjük, egy kis fűszerpaprikával és sok sok kaporral.