r
Nosalty Logó

Bajadéra Klaudiától

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Bajadéra Klaudiától
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 7% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 930 kcal
  • 7% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 11145 kcal
  • 7% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 478 kcal
  • 7% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.9 g

Zsír

  • Összesen
    55.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    1 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    526.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    203 mg
  • Nátrium
    155 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.1 g
  • Cukor
    65 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    160 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    135 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 930 kcal
  • 7% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    154.6 g

Zsír

  • Összesen
    663.1 g
  • Telített zsírsav
    113 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    161 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    345 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6313.3 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    688 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    1203 mg
  • Foszfor
    2441 mg
  • Nátrium
    1858 mg
  • Réz
    11 mg
  • Mangán
    23 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1236.6 g
  • Cukor
    777 mg
  • Élelmi rost
    73 mg

VÍZ

  • Összesen
    227.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2056 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    257 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    597 micro
  • Kolin:
    269 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1920 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    1623 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    93 micro
Összesen 11145 kcal
  • 7% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    28.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    271 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    80 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.1 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    9.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    82 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 478 kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Felmelegítjük a cukrot a vízzel, amint elkezdforrni, levesszük a tűzről. Hozzáadjuk a margarint, kekszet és a diót.Elfelezzük a masszát, a felébe beledolgozzuk a csokit és a kakaót.
  2. Kiolajozzuk a zománcostepsit (33x34cm). A tepsi méretéhez megfelelő nagyságúsütőpapírt készítünk elő, ezt használjuk, mivelkönnyen leválikróla a massza, amikor belefordítjuka tepsibe. A nyújtófát betekerjükfolpack fóliával, így nem tapad rá a massza.
  3. A csokis alap felét ráhelyezzüka sütőpapírra, a megadott méretre nyújtjuk. Belefordítjuk a tepsibe, a tetejéről lehúzzuk a papírt. A sárga alap is ugyanígy kerül a tepsibe, majd újra a barna és sárga alap.
  4. Másnapig pihentetjük, ezután kerül rá a csokimáz.Miután megdermedt a máz, fölszeleteljük1,5x4cm alakúra.
  • Tepsi mérete: 33x34
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1443
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 211353
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 26.

Receptkategóriák

Elkészítése nagyon egyszerű, de annál finomabb vendégváró édesség. Feleslegesen nem szaporítom most a szavakat, ezt meg kell próbálni, mindenki imádni fogja. Kiadós mennyiség nagyobb társaság számára, amennyiben egy család számára készítenénk, elegendő fél adag 31x19cm tepsihez.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!