Narancssárga színfolt a belvárosi forgatagban - megnyitott a Spritz Bar Gozsdu

Egy fergeteges, La Dolce Vita party keretében, megnyitott a Spritz Bar Gozsdu - egy hely, ahol egész évben nyár van, ahol a narancssárga az új fekete.

A hajnalig tartó megnyitó bulin celebek, influenszerek és a kreatív szakma krémje Aperol Spritzezett együtt! Sőt, Szentesi Éva, Kulcsár Edina és Cinthya Dictator még a pult mögé is beálltak, hogy lelkesen kitanulják a Spritz készítés rejtelmeit!

„A Spritz Bar története körülbelül 2 éve kezdődött, amikor is – pusztán az ital, maga az Aperol Spritz, szeretete miatt, illetve annak népszerűségét látva – úgy döntöttünk, hogy erre a márkára bizony építeni kellene.

Ez az az ital, amit szinte mindenki szeret, és ami egész évben egyet jelent a szórakozással és a laza kikapcsolódással. Fogyasztják nyáron a tengerparton, este a bárok teraszain, de télen a sípályák hüttéiben is” – mesél a kezdetekről Harsányi Gábor a bár egyik tulajdonosa.

Első lépésként, Gáborék Franciaországból vásároltak 3 db Citroen HY furgont amit guruló Bar-okká alakítottak át, és elkezdtek rendezvényekre, fesztiválokra járni vele. Maga az autó is egy kuriózum – rengetegen fényképezik – de amit képviseltek, az is eltér egy kicsit a megszokott, fesztiválos koncepcióktól. Minőségi alapanyagokból készült, minőségi italokkal várják a felfrissülni vágyókat. Hamar kiderült, hogy jól döntöttek, hiszen minden eseményen megtalálták a közönségüket. Idén, 2017-ben, már jelen voltak minden nagy fesztiválon, több céges bulira is kitelepültek, de esküvőre is hívták már őket.

Az út innentől egyértelmű volt, folytatni kellett ezt a sikersorozatot egy fix üzlet formájában is. A cél a belváros volt, annak is a közepe, így jutottak el a Gozsdu Udvarba. Egy gyors felújítás és re-design után alakult ki a jelenlegi Spritz Bar Gozsdu.

A lehetőségek itt jóval nagyobbak voltak, mint a truck-ok esetében, amit a tulajdonosok igyekeztek is a lehető legjobban kihasználni. Az enteriőr trendi és egyedi a vidám színekre festett régi thonet székekkel és az igazán figyelemfelkeltő APEROL felirattal.

Igazi bár hangulattal és bár kultúrával találkozhatunk itt, ami a kínálatban is visszaköszön. Az alap italokon felül, mindenből találunk prémium kategóriát is, a sörök sem a megszokottak; csapról világos Warsteiner-t, Hacker-Pschorr búzát, vagy - a Gozsdu udvarban egyedül ezen a helyen - Guinnesst is rendelhetünk. A koktél kedvelők is válogathatnak, a favorit a hely signature koktélja, a Spritz Bar shot Aperollal, ginnel, uborkával.

Itt tart a Spritz Bar története jelen pillanatban, de a közép-, és hosszútávú célok között szerepel újabb üzletek nyitása, és más lehetőségek kiaknázása is, de ezekről egyelőre nem beszélnek a tulajdonosok. Kíváncsian várjuk az újabb híreket!

Ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

HILDA - A magyar csirke mennybemenetele

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...