Szilveszteri menüajánlatunkban klasszikus fogásokkal indítunk

Épphogy felocsúdtunk a karácsonyi sürgésforgásból, máris nyakunkon a szilveszter. Hogy megkönnyítsük a készülődést, minden napra szilveszteri-újévi fogásokat hoztunk.

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma lencselevest hoztunk ropogós csülökkel és keksztekerccsel.

LEVES

Olasz lencseleves

Recept itt!

Még több lencseleves itt!

FŐÉTEL

Barnasörös-csülök tepsis burgonyával és párolt káposztával recept

Recept itt!

Még több csülök itt!

DESSZERT

Keksztekercs

Recept itt!

Még több keksztekercs itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek