Heti menü Dacota receptjeiből

Egyik legrégebbi és legnépszerűbb szakácsunk, a NoSalty szerkesztője: Dacota Amerikába költözik, sok boldogságot kívánunk heti menünkkel, csakis Dacota-receptekkel!

A hét szakácsa: Dacota >>

Még több recept Dacotától >>

Heti menü – 2013. május 20.– 2013. június 2.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek