Bocuse d'Or: Szép volt fiúk!

Az idei Bocuse d'Or fantasztikus magyar sikerrel ért véget! Széll Tamás, a Michelin-csillagos Onyx étterem séfje és csapata igazán kitett magáért Lyonban.

Kattints a képre a teljes méretű plakát megtekintéséhez!

Remek hírt olvastunk a Bocuse d'Or Akadémia honlapján: a magyar szakácskülönítmény a versenyben az előkelő 10. helyen végzett, a séfünket és a Rubik-kocka ihlette menüjét hirdető poszter azonban megnyerte a plakátcsatát. Gratulálunk!

A díjnyertes plakát koncepciója a Fotógyár (Szabó Ádám és Gálos Viktor) kreativitását dicséri, az utómunka és a tipográfia a HG Média (Zemlényi Kovács Péter és Gyimesi Judit) alkotása.

Magyar Bocuse d'Or Akadémia >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek