#

Veres Mari

  • receptjei: 44
  • Születési dátum: 02.03
  • regisztrált: 2011.10.04

Veres Mari adatai

Rólam

Amióta az eszemet tudom, azóta otthonosan érzem magam a konyha környékén. Először anyám mellett - néha persze sok bosszúságot is okozva neki segítségemmel -, aztán pedig saját birodalmamban ténykedtem. Sokféle ételt megismertem, itthon és külföldön is, és szívesen kipróbálom az újdonságokat. Munkám kapcsán többször kapcsolatba kerültem a gasztronómiával, mivel szerkesztőként dolgozom már hosszú évek óta, és a szakácsművészetet mindig értékeltem. Itt, a NoSaltyn pedig rendszeresen jelennek meg a Nagyiblog rovatban - http://www.nosalty.hu/ajanlo-cikkek/nagyiblog - az írásaim.

Hobbik

olvasás, kertészkedés és persze unokázás

Mióta főzök

Segéderőként már gyerekkoromtól, aztán, ahogy az lenni szokott: család, gyerekek, unokák, barátok és kapcsolt részeik - remélem - élvezik főztömet.

A hely, ahol főzök

Most éppen Budapesten, de hosszú lenne, ha minden helyszínt felsorolnék.

Ars poetica a konyhában

Az mindig változik egy kicsit. Mostanában: A legnagyobb öröm, hogy amikor unokáim meglátnak, beindul náluk a pavlovi reflex, és azonnal enni kérnek!

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.