A leggyönyörűbb húsvéti ételek, amelyeket idén mindenképp készíts el

A húsvéti ételek és receptek tárháza évről évre tágul itt a Nosalty táján: töltött tojás és egyéb tojásételek, húsvéti sonka, hidegtálak, sonkatekercs, húsvéti kalács, babka, medvehagymás finomságok, pogácsák, mézes krémes, répatorta és színes saláták várnak titeket. Kiválogattuk jelenlegi kedvenceinket!

A húsvéti ételek legtöbbünk számára kimerülnek a húsvéti kalács, töltött tojás illetve a különféle tojásételek, a húsvéti sonka, a hidegtálak és sonkatekercsek, valamint a torma és a hónapos retek sokszögében. Pedig sonkafőzés és kalácsfonás közben talán még marad egy kis időnk összedobni egy medvehagymás pogácsát vagy sonkás tojáskrémet, sőt, a színes tavaszi salátákról, vegán barátainkról és a húsvéti maradékmentésről se felejtkezzünk meg!

  1. 1.

    Húsvéti sonka, ahogy dédmamám készítette

  2. 2.

    Cserépben sült húsvéti kalács

  3. 3.

    Momofuku szójaszószos tojásai

  4. 4.

    Savanyított reteksaláta

  5. 5.

    Kettő az egyben sajttortás répatorta

  6. 6.

    Csokoládés-pekándiós babkatorta krémlikőrös vaníliasodóval

  7. 7.

    Vegán kalács

  8. 8.

    Zöldséges-tojásos aszpik

  9. 9.

    Fasírtgolyók sokmagvas bundában

  10. 10.

    Parmezános-tormás sonkatekercsek

  11. 11.

    Tofusonka

  12. 12.

    Rumos mézes krémes házi recept alapján

  13. 13.

    Medvehagymás-sajtkrémes pogácsa

  14. 14.

    Tavaszi franciasaláta

  15. 15.

    Kalácstölcsér sonkás tojássalátával

  16. 16.

    Currys töltött tojások

  17. 17.

    Húsvéti sonkás-medvehagymás tojáskrém Falusi Marianntól

  18. 18.

    Csokifészek

  19. 19.

    Szuperfriss vegán zöldségsaláta nem csak húsvétra

  20. 20.

    Spenótkrémleves Kriszti konyhájából

  21. 21.

    Metélőhagymás-joghurtos pogácsa

  22. 22.

    Tejszínes kalácsfelfújt sárgabaracklekvárral

  23. 23.

    Maradékmentő sonkás töltött krumpli

  24. 24.

    Húsvéti maradékmentő batyu

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek