Savanyúság - télire recept

Savanyúság - télire
Savanyúság - télire
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bármilyen alapanyag, bármilyen mennyiségben felhasználható. A recept egységnyi lé. Ha lé marad ki, akkor azt üvegbe töltjük. Mi általában hordóban szoktunk savanyúságot eltenni, ha a paprikák beszívják a levet, akkor a maradék léből bármikor utántölthetünk.

hozzávalók / 1 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus

receptkategóriák

egyéb elnevezések

ecet savanyú télire, savanyúság
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat egy nagyobb edényben elkeverjük, és az üvegekbe készített savanyúságra öntjük.
  2. Az üvegeket lezárjuk, és a helyére tesszük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 26
össznézettség: 29 320
elküldve: 3
receptkönyvben: 155
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

DrHouse

Mióta szakács: 2011.04.04.
30 recept
hirdetés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

180