Füstölt lapocka

Füstölt lapocka

Leírás

A lapocka a disznó elülső oldalán található, a tarja és a hosszú karaj alatt. Füstölve fogyasztható felvágottként, levesek, főzelékek ízesítőjeként.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben vagy későbbi felhasználás esetén mélyhűtőben.

100g Füstölt lapocka

fehérjetartalom

16 g

zsírtartalom

5 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm füstölt lapocka?

Top ásványi anyagok

Nátrium

980 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

16 g

Zsír

telített zsírsav

5 g

ásványi anyagok

Nátrium

980 mg

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

5 alapanyag, amit ne használj hűtőhidegen

Sütésnél gyakran olvashatjuk receptekben, hogy bizonyos alapanyagokat feltétlenül használjunk szobahőmérsékleten (vagy éppen hűtőhidegen). Leginkább a tejtermékeknél fontos ez, de lássunk 5 másik hozzávalót is, ahol szintén érdemes figyelni!

Lakos Benedek

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?