Nagyon tartalmas leves, egyszerű is, nagyszerű is :), semmi macera nincs vele, tehát minden érv amellett szól, hogy el kell készíteni! :) Nagyon-nagyon szeretjük, télen sem kell nélkülözni e csodás ízkombinációt, fagyasztott babból elkészíthető!
Nagyon tartalmas leves, egyszerű is, nagyszerű is :), semmi macera nincs vele, tehát minden érv amellett szól, hogy el kell készíteni! :) Nagyon-nagyon szeretjük, télen sem kell nélkülözni e csodás ízkombinációt, fagyasztott babból elkészíthető!
Hozzászólások (4)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Judyth!
Éppen most fő, mivel a füstölt húst nem nagyon szeretik sertéshússal csináltam. Nemsokára készen lesz és rendkívül finom, köszönjük a receptet. Egy baja lesz csak, túl hamar el fog fogyni, mert mindenki repetázni fog :)
Szép hetet és minden jót kívánok: Éva
Kedves Éva!
Örülök a visszajelzésednek, hogy elkészítetted, annak különösen, hogy ízlett! Mi a füstölt kolbásszal vagyunk így! Nyersen imádjuk, de ételben főve nem! Van olyan étel, amibe - az íze miatt, amit imádunk benne - elengedhetetlen a füstölt kolbász, teszek is bele, de nem mindig esszük meg belőle.
Hát, igen, nem hosszú életű, mert tényleg finom! :)
Köszönöm, hogy írtál!
Szép, kellemes hétvégét, napokat, s Neked is minden jót kívánok: Judyth
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. május 29-én kiemeltük cikkünkben: HETI MENÜ: kiadós húsos leveseket hoztunk csodás epres desszertekkel, csak nektek!
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2016. január 15-én kiemeltük cikkünkben: 13 sűrű és kiadós bableves hétvégére
Üdvözlettel, NoSalty