Anyumama adatai

Rólam

Szeretek sütni,főzni na és enni is! Persze az nem is jó szakács aki nem kóstolja fözés közben amit készit.Öt unokám van kicsik és nagyok,szeretek a kedvükben járni egy -egy finomsággal.Kisérletezni is szeretek az ízekkel,igaz nem mindig sikerül,de nem adom fel!Böngészem az új recepteket és amit jónak látok kipróbálom.Közre adok én is pár bevált receptet.

Hobbik

kötés,varrás,festészet és minden ami kreativ

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Fiatal lányként is érdekelt a főzés, majd asszonyként belerázodtam. Tanultam az öregektől, tanultam a tapasztalataimból, és újitottam a családom kedvére. Mai napig szeretek főzni, új ételeket kipróbálni. Nagymamaként igyekszem az unokáim kedvenceit készíteni.

A hely, ahol főzök

A saját konyhámban.

Ars poetica a konyhában

Ne legyen zsíros, se túl füszeres, de jó ízű, zamatos egyfogásos étel. Sokszor mi magyarok túlzabáljuk magunkat, a tartalmas levessel, utána a jó kis húsos második fogással, majd mikor már majd szétdurranunk, jön a desszert! Ezekután esetleg még iszunk valami italt, ami akár alkoholos vagy gyümölcslé, és jöhet a mezym vagy a mezei szódabikarbóna. Ki is dőlünk rendesen. Nagyon jó dolog finom ételeket főzni és enni is, csak a mértéket kell eltalálni: mikor és mennyit együnk.

További cikkek