Erikiri adatai

Rólam

A konyhában nem vagyok profi, de mindenféle receptet szívesen kipróbálok. Érdekelnek az új ízek, az új alapanyagok, de szeretem a hagyományos magyar konyhát is. A No Salty-n nagy-nagy érdeklődés és tudásszomj által hajtva rendszeresen nézelődök, olvasgatok és keresgélek. Sok finomságot elkészítettem már - köszönet mindenkinek, a csodás receptekért. Kriszta

Hobbik

furcsán fogtok rám nézni, ha nem a főzés a hobbim ? :-)))

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

A hely, ahol főzök

Ars poetica a konyhában

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!