#

Karsai Roni

  • receptjei: 6
  • regisztrált: 2021.01.27

Karsai Roni adatai

Rólam

Szabadúszó szövegszelidítő fordító, nyelvész és tollpecér vagyok, aki szerelembe esett a gasztronómiával. A szerelmi légyott szakács papírhoz is vezetett.

Hobbik

kovászos kenyér, ramen, japán konyha, tésztabatyuk minden mennyiségben, fermentálás, hulladékmentes konyha és háztartás, vintage ruhák, zene, utazás, túrázás

Mióta főzök

A főzés az egyetemi évek alatt kezdett el érdekelni komolyabban, amikor elkezdtem odafigyelni a mozgásra és az étrendemre, hogy megszabaduljak a gondterhelt tiniévek kilóitól. A kilók csökkenésével a gasztronómia iránti vonzalom csak fokozódott, mivel egyre több tudást szívtam magamba.

A hely, ahol főzök

Keskeny, de nagyon szép konyhánkban a 8. kerületben.

Ars poetica a konyhában

A kevesebb több, inkább legyen az egyszerűség diadala az elkészült étel, még ha bonyolult is elkészíteni.

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

31 étel, amit idén decemberben mindenképp tegyél az (ünnepi) asztalra

Ismét eltelt egy év, eszméletlen, de így van: nem voltunk restek most sem, összeszedtük nektek a legszebb, legünnepibb, legdecemberibb receptjeinket adventre, karácsonyra, szilveszterre és újvére, hogy ne maradjatok inspiráció nélkül. A klasszikus, házias, családi fogások mellett előkerülhet egy-egy újító ötlet is. Segítünk!