Nagyné Himes Renáta adatai

Rólam

Táplálkozási tanácsadó, személyre szabott étrendekkel igyekszem segíteni az embereknek a súlyfeleslegük leadásában, illetve egyéb egészségügyi problémáik mérséklésében/kordában tartásában/megszüntetésében. A www.himesrenata.com weboldalamon lévő receptjeim minden esetben glutén-, tej-, és hozzáadott cukormentesek, általában vegetáriánus étrendbe is illeszthetőek, emellett sok esetben vegánok is.

Hobbik

Főzés, sport, realisztikus rajz

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Már gyerekkorom óta érdekel a sütés-főzés, hiszen nagymamámmal rendszeres program volt a közös pogácsa és sütemény készítés. Amikor pedig elég idős lettem, onnantól kezdve minden ünnepre (karácsony, szülinap, névnap, húsvét, stb.) én készítettem akár 3-4 féle süteményt a családnak. Persze főételeket is főztem, de valahogy a sütemények mindig közelebb álltak a szívemhez. 

A hely, ahol főzök

Az én kis pici konyhámban Gingerrel, a franciabulldoggal karöltve (na jó, bevallom, nem nagy segítség, de ha tesztelni kell, készségesen áll rendelkezésemre)

Ars poetica a konyhában

Pár éve inzulinrezisztencia és több élelintolerancia miatt a hagyományos konyha alapanyagaitól el kellett rugaszkodnom, de ezt a legkevésbé sem bánom, hiszen így sokkal kreatívabb lettem a konyhában és rengeteg új ízt kipróbáltam. Receptjeimmel szeretném másoknak is megmutatni, hogy igenis lehet finom az is, ami egészséges. :)

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.