K. Tóth Diána adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Gimnazista korom óta főzök. Korábban csak magamnak főztem, de lassan három éve már a saját kiscsaládomnak készítem a hétköznapi, illetve hétvégi menüket.

A hely, ahol főzök

Szinte mindig otthon főzök, nyáron pedig sokat bográcsozunk és grillezünk az udvarunkban.

Ars poetica a konyhában

"Egy étel akkor lesz igazán finom, ha SZERETETTEL készítjük!" Hétköznapokon általában a gyorsan elkészíthető ételeké a főszerep, viszont hétvégén szeretek több fogásos menüt készíteni, és sütni is nagyon szeretek. Pl.: paradicsom leves, tojás leves, zöldség levesek, rakott ételek, főzelékek, húsleves, palócleves, raguleves, sült-és rántott húsok, édességek, baba menük...

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.