Gordon Ramsay zseniálisan osztja a neten az önjelölt szakácsok neki küldött ételfotóit

Gordon Ramsay sosem csipkefinom modoráról volt híres, most viszont új szintekre emelte a sértegetés formáját - neki címzett kajafotókra válaszolgatott a neten. Imádjuk.

Gordon Ramsay neve gyakorlatilag egyet jelent a kissé keresetlen, mégis egyértelmű szakértelemről tanúskodó nyers megjegyzésekkel és kegyetlen kritikával - ő a gasztronómia szókimondó séfje, akinek nem szívesen válnánk az ellenségévé. Vagy főznénk neki ebédet, adott esetben.

Az internet most ismét rákattant - egy ideje ugyanis "atlagemberek" ételfotóira reflektál szabadidejében, méghozzá a Twitteren, a maga eléggé keresetlen, mégis imádnivaló stílusában. Nincs más tennivaló, mint betegelni a posztba, és ő válaszol is - ha ráér.A Buzzfeed ebből a kritikahalmazból válogatott, nézzétek!

KATTINTSATOK A KÉPRE, jönnek a kritikák - fordítással!

Ezeket olvastad már?

via buzzfeed, képecowallpapers

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Ezt főzheted – A csodás május 31 receptje, ami csak...

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most májusi, tavaszi és napfényes fogások következnek, méghozzá sok-sok friss alapanyagból. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.

Nosalty